Kaymakam bey lütfetmiş!

Kaymakam bey lütfetmiş!
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun şehit aileleri için düzenlediği iftar programına ilçesinden katılacak aileyi makam aracı ile götüren Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan’ın yaptığı normal davranışı basına mail yolu ile servis yaptırması ilçede; ‘K

Örencik Köyü’nden aldı

Basın kuruluşlarına gönderilen haberde şu ifadeler yer aldı: Örencik Köyü'nde ikamet eden şehit babası Şerafettin Orkan ve eşi Ayşe Orkan, Taşdan'ı karşısında görünce şaşkınlığı ve sevinci bir arada yaşadı. Taşdan'ın bu jesti karşısında memnuniyetini dile getiren Şerafettin Orkan, "Kaymakamımızın bizim için onca yolu aşması bizim için büyük bir onur ve sevinç kaynağı oldu. Bu tür organizasyonlar ile yaşadığımız hüzün, yerini şehit ailesi olmanın onuruna ve gururuna bırakıyor." dedi.

Çatalcalılar şaşkın!

Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan’ın bu yaptığı davranışın güzel bir olay olduğunu ancak basın kuruluşlarına haber servisi yaptırarak yaptığı jesti gölgede bıraktığının altını çizen Çatalcalı yurttaşlar HABERDAR’a şöyle konuştular: 
Şehit Aileleri hepimizin göz bebeği. Bu topraklardan Şanlı Şehitlerimiz sayesinde huzur içerisinde yaşıyoruz. İlçemizde zaten sayıları çok az olan şehit ailelerine ilçe kaymakamlığının benzer daha da güzel jestleri olabilir. Bu gayet normal. Ne var ki bu davranışlar basın kuruluşlarına servis edilerek haber yaptırılıyor ise bu durum maalesef aklımıza sırf haber yapmak için böyle davranışlar sergileniyor alternatifini getirmekte. Bu durum da dolayısıyla bizleri fazlasıyla  incitmekte. Sayın Kaymakamımız umarım bu hassasiyetimizi göz önünde bulundurur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.