Kent Konseyi meclislerini oluşturdu

Kent Konseyi meclislerini oluşturdu
Beylikdüzü Kent Konseyi, gerçekleştirdiği toplantıyla Engelliler Meclisi, Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi'nin başkanlarını ve üyelerini seçti.
 Beylikdüzü Kent Konseyi, gerçekleştirdiği toplantıyla Engelliler Meclisi, Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi'nin başkanlarını ve üyelerini seçti. Kent Konseyi Başkanı Necla Türkoğlu, “Yönetimimizi belirledik, hep birlikte çok çalışacağız. Beylikdüzü Kent Konseyi, diğer tüm konseylerin örnek alacağı çalışmalar yapacak” dedi.

Beylikdüzü Kent Konseyi, tanışma toplantıları düzenleyerek başkan, asil, yedek üye seçimleri yaparak yeni meclisler oluşturuyor. Konsey, 3 aylık periyotlarla düzenleyeceği toplantılarla  ilçe yararına projeler hazırlamayı amaçlıyor. Beylikdüzü Kent Konseyi engelli, kadın ve gençlik meclisini oluşturdu.

Hep birlikte çok çalışacağız
Kent Konseyi Başkanı Necla Türkoğlu’nun başkanlık ettiği seçimlerde, meclislerin her birine 7 asil ve 7 yedek üye olmak üzere toplam 14’er kişilik yönetim kurulları seçildi. Ayrıca meclislere seçilen başkanlar da 18 kişilik Kent Konseyi Divan Kurulu’nun doğal üyesi sayılacaklar. Meclislerin oluşturulmasının ardından çalışmalarına hız kazandıracak olan Kent Konseyi, her meclis için kendi grubunda çalışmalar gerçekleştirecek. Seçimlerin sonunda konuşan Başkan Türkoğlu, “Yönetimimizi belirledik, hep birlikte çok çalışacağız. Beylikdüzü Kent Konseyi, diğer tüm konseylerin örnek alacağı çalışmalar yapacak” dedi.

Seçilen Başkan ve üyeler;
Engelli Meclisi Başkanı Betül Soğuksu; Üyeler Aziz Uzun, Nezir Karayün, Muhsin Yazıcı, Hülya Yeşilyurt, Emel Gün, Özden Alıcı, Selma Aydın, Rahime Kaya, Abidin Şeker, Rana Sakar, Avni Doğan, Murat Akıllı, Yüksel Oral, Ersoy Turhan. Kadın Meclisi Başkanı Semra Atasoy; Üyeler, Nihal Çevik, Nazan Biliz, Nil Okçu, Hülya Dandin, Nuray Dartar, Hacer Yalçın, Emine İhtiyar, Gülin Gündüz, Ayhan Gür, Halime Karaçöl, Serpil Kütüklü, Ebru Koç, Aysel Can, Afitap Kiremit. Gençlik Meclisi Başkanı Erkan Bayladı; Üyeler, Dilara Yıldız, Bilal Ayyıldız, Göktuğ Baklaya, Cem Aydın, Gökçe Biliz, Halil İbrahim Dabanlı, Özge İlgüz, Serdar İbrahim Erdem, Muhammet Musa Şen, Selim Tayga, Sevinç Ayyıldız, Ahmet Özkan, Emirhan Akçaoğlu, Hacı Şerif Çakan olarak belirlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.