Kış şartlarından kaynaklanan sorunlar çözülüyor

Kış şartlarından kaynaklanan sorunlar çözülüyor
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle ve sokaklarda yürüttüğü çalışmalarla Çatalcalılara hizmet vermeye devam ediyor.
Çatalca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Kış ayları nedeniyle yollarda meydana gelen tahribatlar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamir ediliyor.
Mahallelerde çalışmalar devam ediyor

Vatandaşları, karşılaşabilecekleri sıkıntılardan kurtarmak isteyen belediye ekipleri, ilçenin her noktasında yürüttüğü çalışmalarına hız vererek Atatürk Caddesi, Erler Caddesi, Topuklu Caddesi, Cambaz Sokak, Sakarya Caddesi’nde yama ve parke taş onarım işleri yaptı. Muratbey Mahallesi Çekim Sokak yolu ve Ayder Sokak’ta malzeme serimi gerçekleştiren ekipler Mescit Sokak’ta kaldırımları onardı. Bahşayiş Mahallesi Çiçektepe Sokak yolunda büz konulması çalışması yapan ekipler Ferhatpaşa Mahallesi Armağan Çıkmazında hasar gören yağmur suyu oluklarının tamirini gerçekleştirdi. Ekipler çalışmalarına Şair Necmettin Halil Onan Bulvarı yolunda (Rüzgarlı Bahçe) kayan toprağı kaldırma çalışması ile devam etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatıyla İlçenin farklı mahallelerinde çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Çatalca Stadı misafir tribünün genişletilmesi çalışmalarını gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

Olumsuz hava koşullarının bozduğu yollar yapılıyor

Çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, " Belediye Fen İşleri ekiplerimiz ilçe sınırları içinde bulunan çeşitli alanlarda yağış ya da kar ve don olaylarından dolayı bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmektedir. İlçemiz genelinde kış şartlarından kaynaklanan sorunların çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz. Çatalca halkına eşit hizmet verme anlayışı ile yaptığımız çalışmaları halkımızın hizmetine sunuyoruz. Ekiplerimiz tüm mahallemize de eksiksiz hizmet ulaştırmak için özveriyle çalışmaktadır " ifadelerine yer verdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.