KISA SÜREDE HALKIN SEVGİSİNİ KAZANDI

KISA SÜREDE HALKIN SEVGİSİNİ KAZANDI
Büyükçekmece Kamiloba Mahalle Muhtarı Mehmet Bursalı’nın izne ayrılmasının ardından yerine Muhtar Vekili Emre Sinir’i vekil olarak bıraktı.

Kendisine bırakılan görevi titizlikle yerine getiren Genç Muhtar Vekili Emre Sinir, Kamiloba halkının takdiri topladı.  Kamiloba’lı esnafları ile vatandaşlar tarafından sevilen biri olarak tanınan muhtar vekili Emre Sinir; “ Benim için halkın sevgisi ve huzuru önemli” dedi.

Aynı zamanda  Kamiloba Muhtarlığında 1.Aza olan Emre Sinir’in genç, dinamik,hoşgörülü güler yüzlü,tatlı dilli olduğuda gözlerden kaçmadı. Kısa sürede  halkın sevgisini kazanan genç Muhtar Vekili Emre Sinir,   hem sivil  hayatta, hem kendi işinde  hem de muhtarlık makamındaki işleri aksatmamadan başarılı bir şekilde sürdürüyor. Mahalla halkının takdiri kazanan Muhtar Vekili Emre Sinir; Benim için uyku önemli değil, halkın sevgisi ve huzuru önemli. Halkımızı memnun ediyorsak, halkımızın ihtiyaçlarını karşılıyorsak ne mutlu bana” dedi. 

GENÇ MUHTAR VEKİLİNE ZİRATE

Diğer yandan  CHP Kamiloba Mahalle Başkanı Sabahattin Bozkurt ve  Köşe Yazarı Mehmet Ekmen,   genç Muhtar Vekili Emre Sinir'i makamında ziyaret etti. Muhtar Vekili Emre Sinir ile bir süre sohbet eden Bozkurt ve Ekmen, genç muhtara, “Bu gücü nereden alıyorsun” sorunu yöneltti.  CHP Kamiloba Mahalle Başkanı Sabahattin Bozkurt ve  Köşe Yazarı Mehmet Ekmen’in sorusuna Emre Sinir; “ Benim için Halka Hizmet Hakka Hizmet.  Halkı kendimizi sevdirdiysek ne mutlu bana.  Bizde diyoruz ki.

YAVUZBİLGE; SİNİR HERKESİN DERDİNE KOŞAN SEVİLEN BİR KARDEŞİMİZ

Kamiloba esnafından  Hasan Yavuzbilge, genç muhtar vekili için; “ Kardeşimiz bölgemizde sevilen sayılan birisi. Aynı zamanda bölgemizde yardıma muhtaç olan ailelere elinden geldiği kadar yardıma koşan birisi.  Ve bu genç yaşta böyle iyi  anılacak işler yaptığı için kendisine teşekkür ederim.  Başarışlarının devamını diliyorum” diyerek, Muhtar Vekili Emre Sinir’den memnun olduklarını ve çalışmalarını takdir ettğini ifade etti.

ÖNGÖREN;  TECRÜBELİ VE ÇALIŞKAN BİR MUHTAR VEKİLİMİZ VAR

Kamiloba halkından Feyzullah Öngören’de  genç ve çalışkan muhtar vekili Emre Sinir ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Emre Sinir’in yeğeni olduğunu söyleyen Feyzıllah Öngören; “ Emre Sinir bölgemiz için halkımız için çok caba ve emek veren bir kardeşimiz.  Hem yerel siyasette, hem de muhtarlık vekili olduğu zamanlarda  çok çalışkan ve tecrübeli bir kardeşimiz. Yeğenim olduğu için söylemiyorum, hakikatten tanıdığınız zaman kendisine hak vereceksiniz. Kendisi çalışkanlığı ve tecrübesiyle Kamiloba halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içindedir. ” dedi.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.