Kızılay'cılar, kan topluyorlar

Kızılay'cılar, kan topluyorlar
Mimarsinan Kumburgaz Kızılay Şubesi bölgedeki çalışmalarıyla taktir topluyor. Mehmet Seyitoğlu başkanlığındaki Şube, Kızılay Haftası kapsamında bölgedeki okullarda seminerlerin yanı sıra ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelere de desteğini sürdürüyor.

Kızılay Şubesi dün de Mimaroba Memurdan Armağan İlköğretim Okulu işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışı kampanyasına Büyükçekmece Kaymakamı Arat da destek verdi.

Mimaroba Memurdan Armağan İlköğretim Okulunda kurulan kan bağışı standını ziyaret eden Kaymakam Arat, görevlilerden bilgi alarak, kan bağışı kampanyasını organize eden Şube Başkanı Mehmet Seyitoğlu ve yönetimini tebrik etti. Arat, burada yaptığı açıklamada, sağlıklı bir yaşam için her insanın kan bağışında bulunması gerektiğini söyledi.


Kan bağışının hayat kurtardığına dikkat çeken Türk Kızılay Mimarsinan - Kumburgaz Şube Başkanı Mehmet Seyitoğlu ise "Kan vermek sağlıktır. Hem veren insanlar için hem de verilen kanlardan faydalanacaklar için kan hayattır. Tüm vatandaşlarımızın, insanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekir. Kan bağışı kampanyasına katkı sağlayan, vatandaşlarımıza ve ilçe kaymakamımız Mustafa Hulisi Arat’a teşekkür ediyorum" dedi.


KIZILAY GÖNÜLLÜSÜ OLDULAR

Şube Başkanı Seyitoğlu, Kızılay haftası kapsamında daha önce ziyaret ettiği Büyükçekmece İlçe Kaymakamı ve Cumhuriyet Başsavcısı ile ilçe genelindeki tüm kamu görevlilerini ve STK’larını Kızılay gönüllüsü yapmıştı. Seyitoğlu,  Kızılay Şubesi olarak ziyaretlerini sürdürerek önceki gün de Marmara Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin’i Kaymakam Mustafa Hulusi Arat ile beraber ziyaret edip Kızılay gönüllüsü kervanına kattı, rektöre Kızılay rozetini ve yeleğini hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.