Konsey açık ara Yücel’in!

Konsey açık ara Yücel’in!
Çatalca Kent Konseyi 2015 yılı Birinci Olağan Genel Kurulu Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi. 100 genel kurul üyesinin oy kullandığı kongre 63 oy ile Ahmet Rasim Yücel’in galibiyeti ile sonuçlandı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın yaptığı konuşmada geçmiş kent konseyi yönetiminin bir çok başarılı çalışmalara imza attığını ifade etmesinin Ahmet Rasim Yücel’in galip gelmesinde büyük pay sahibi olduğu yorumları yapıldı. Yücel’in karşısında aday olan Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Hüseyin Bükülmez, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, CHP Belediye Meclis Üyesi Cengiz Aydın’ın çabalarına rağmen ancak 37 oyda kaldı.
 
 
İyi işlere imza atacağız
 
Kongre sonrasında Çatalca’nın Kent Konseyi ile ilgili çalışmalarının daha da hızlanacağını ifade eden Ahmet Rasim Yücel “Biz kent konseyi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren yürütmemizde her siyasi partiden görüşe sahip arkadaşlar ile çok iyi çalışmalar yaptık. Bundan sonraki süreçte de çok daha iyi işlere imza atacağız” diye konuştu. Kent Konseyi Başkanlığını onaylayan herkese şükranlarını sunan Yücel, Kent Konseyi'nin bir ekip işi olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi. Yücel, Kent Konseyi olarak Çatalca'nın geleceği ve bugününe dair tüm sorumlarına vakıf olacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.