KÜÇÜKÇEKMECE’DE AYNA RÜZGARI ESTİ

KÜÇÜKÇEKMECE’DE AYNA RÜZGARI ESTİ
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü Küçükçekmece'de Ayna şarkılarıyla kutlandı. Sevilen grubun söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği konserde Ayna grubu sahne aldı. Fevzi Çakmak Meydanı'nda gerçekleşen konseri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz çok sayıda Küçükçekmeceli vatandaşla birlikte izledi. Konserde Ayna grubu, geçmişten bugüne hafızalarda yer etmiş şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Vatandaşların hep bir ağızdan eşlik ettiği grup, söylediği şarkılarla Küçükçekmecelilere Zafer Bayramı coşkusunu yaşattı.


"BASİT BİR KELİME DEĞİL ZAFER BAYRAMI"

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından söz alan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bugün Zafer Bayramımızı coşkuyla kutluyoruz basit bir kelime değil Zafer Bayramı. Arkasında acı, gözyaşı, keder, inanç iman var. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Türkiye'nin parça parça olacağını düşünenler vardı. Rabbim bizlere bir daha Kurtuluş Savaşı kazanabileceğimiz acılar yaşatmasın inşallah "dedi.


AYNA GRUBU’NDAN KÜÇÜKÇEKMECELİLERE JEST


Ayna grubu ise Akdeniz şarkısını Küçükçekmeceliler için değiştirerek jest yaptı. Küçükçekmeceli vatandaşlara şarkısıyla merhaba diyen Ayna grubu, “Ben Büyükçekmece’de büyüdüm ama bundan sonra ben de Küçükçekmeceliyim” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.