Kurtlarını döktüler

Kurtlarını döktüler
İstanbul'da sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Büyükçekmece'de bir dizi etkinliğe katılan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile horon tepti. İl başkanlığına atan

İncelemelerde bulunmak için Büyükçekmece’ye gelen CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’a Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak eşlik etti. İlk olarak Büyükçekmece  Alevi-Bektaşi Kültürünü Yaşatma Derneği (BABED)’in organize ettiği “Lokma Günü” etkinliğine katılan CHP İl Başkanı Karayalçın ikram edilen lokmanın ardından bir süre dernek yönetici ve üyeleri ile sohbet etti. Karayalçın daha sonra CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle görüştü.

 

 Üyelerimiz aktif hale gelecek

Partinin bölgede yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında İlçe Başkanı Gökbulak’tan bilgi alan Karayalçın, CHP’nin İstanbul’un 936 mahallesindeki örgütlenmesini tamamladığını belirterek; “İstanbul’da durumları faal olan 230 bin üyemize mektup yazdım. Partinin her bir üyesinin aktif hale gelmesini istiyoruz. 80 bin kadın üyemiz var ama bunların 40 bini faal durumda. Ancak diğer 40 bin üyemizi de harekete geçirmek için kapsamlı bir çalışma başlattık. İstanbul’daki 4 milyon evin kapısını çalacağız ve bu hanelerde yaşayan insanlarımızla birebir iletişim kurulacak. Bu açıdan kadınlarımıza ve gençlerimize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor” ifadesini kullandı.

 


Tulum eşliğinde horon teptiler

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’ndaki temaslarını tamamlayan CHP İl Başkanı Murat Karayalçın Büyükçekmece Rizeliler Dernek Başkanı Turgut Berberoğlu’nun daveti üzerine derneğin birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine katıldı. Rizelilerin yoğun tezahüratı ile karşılaşan Karayalçın, Rizeli hanımların kendi elleriyle hazırladıkları yöresel yiyecekleri tadarak, tulum ve kemençe eşliğinde horon tepti. Geceye Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı H. Remzi Gökbulak, CHP İstanbul il yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.