LiDER ADAYLARI ARTEMİS’TE TOPLANDI...

LiDER ADAYLARI ARTEMİS’TE TOPLANDI...
Şişli Belediyesi’nin yaz dönemi 7.Etap “Liderler Kampı” Kumburgaz Artemis Marin Princess Otel’de toplandı. Kamp çalışmalarına katılan Başkan Mustafa Sarıgül “ İnanacak ve başaracaksınız” dedi.
ŞİŞLİ Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ilköğretim okulları öğrencilerinin katıldığı 7.Etap Liderler Kampı” Kumburgaz Artemis Marin Princess Otel’de başladı. Üçer günlük dönemler halinde kampa katılacak öğrencilerin çalışmalarını Başkan Mustafa Sarıgül’de izledi. Otel girişinde öğrenciler tarafından “Liderlik Andı” okunarak karşılanan Sarıgül, daha sonra çocukların eğitim çalışmalarına katıldı.
AİLE BİRLİĞİ’NDEN TEŞEKKÜR
Kampın ilk konukları Ayazağa Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu öğrencileri oldu. Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Torun; çalışamlarla ilgili olarak yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın ufuklarını genişleten bu kampı hazırlayan başta Başkan Mustafa Sarıgül olmak üzere, katkı sunanlara veliler olarak şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Torun; “Burada hep birlikte hem eğleniyor hem çocuklarımıza  yeni şeyler öğretiyoruz.. Sevgiyi, dostluğu, büyüklere saygıyı bir kez daha anımsatıyoruz” şeklinde konuştu.
SARIGÜL’DEN LİDERLİK ÇAĞRISI
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kampa katılan 340 öğrenciye yaptığı konuşmada, yaşamlarından ve belleklerinden “Başarısızlık” kelimesini silmelerini istedi.Çocuklara “Mutlakja hedefiniz olacak... Bu hedefe kitleneceksiniz.. Başaracaksınız..Bunu yapacak güce sahipsiniz” diye seslenen Sarıgül konuşmasında özetle şunları söyledi:
“Burada Şişli’nin dört bir yanından gelen öğrencilerimiz bu heyecanı yaşıyor. Onlara bir hedef göstermek,onların özgüvenini sağlamak gelecekte kendilerine bir hedef koymalarını burada öğretiyoruz...Bunun yanında İlk yardımdan, sofra adabına,sevgi ve şefkat konularına kadar birçok alanda onlara eğitim veriliyor.Aslan gibi liderler yetişiyor. Bu yola 9 sene önce girdiğimizde Bize “Nasıl olacak? Nasıl Yapacaksınız?” diye soranlar bugün gıpte ile bakıyorlar...Hayırlı iş yapana Allah her şeyi verir.Bizde burada hayılr işler yapıyoruz.Bireysel değil, çocukarımızın çıkarını savunuyor. Onların geleceğini planlıyoruz. Bunu ypmaya da devam edeceğiz”
HEDEF 100 BİN ÇOCUK
“Liderler Kampı”nın koordinatörü Şişli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdülkadir Sezgin’de çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Sezgin bugüne kadar ilçedeki 62 bin çocuğu kampa aldıklarını açıkaldı. Hedeflerinin bu sayıyı Şişli’de 100 bine çıkartmak olduğunu kaydeden Sezgin “ İki aylık dönemde Liderlik Kampı’nda 7 binin üzerinde çocuğumuzla birlikte olacağız. Başkanımız Sarıgül’ün önderliğinde gelecekte Türkiye’yi yönetecek 7 bin evladımıza eğitim vereceğiz” şeklinde konuştu.
 KUMBURGAZ ARTEMİS MARİN PRİNCESS OTEL'DE TOPLANAN ŞİŞLİ BELEDİYESİ LİDERLER KAMPI İLE İLGİLİFOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.