Metiner: Herkes cüssesine göre konuşacak..

Metiner: Herkes cüssesine göre konuşacak..
Ak Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatının ilçe protokolüne ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği iftar da konuşan Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mehmet Metiner, Seçim bitti artık uzlaşma zamanıdır. Hükümet kuracağız ama herkes sandıktan çıkan cüsse

Metiner; 'biz bütün partilere eşit mesafedeyiz biz kirli ilişkiler içerisine girmeyiz toplumun önünde şeffaf bir biçimde müzakerelerimizi sürdüreceğiz. Kimsenin şamar oğlanı olmayacağız seçimden de kaçmayız eğer seçim olur ise de önümüzdeki Kasım ayında sizlerin huzuruna geleceğiz' dedi. 

 Mübarek bir aydayız, bu ay kendimizi yenilediğimiz bir ay o yüzden yeni bir döneme girdik kendimizi her anlamda yenilememiz gerekiyor. Dilimizi ve üslubumuza dikkat etmemiz gerekiyor. Seçimin o sert rüzgarları geçti gitti. Yeni dönemin diyaloga ve uzlaşıya açık olması gerekiyor. Bu ülke bu güzellikler hepimize yeter. Farklılıklarımız ile Türkiye’yiz. Buradan Fetullah Gülene'de almayacağı bir selam gönderelim, bu paralel yapıyla mücadelemiz devam edecektir. Bu terör örgütüne karşı 'Fetullah Terör Örgütüne' karşı mücadelemiz kakarlılıkla devam edecektir dedi.






İLÇE BAŞKANI BOZDAĞ'DAN HOŞ KARŞILAMALAR

Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Hatice Bozdağ, Mimaroba oba kulüpte verdiği iftar yemeğinde, ilçe protokolünü ağırladı. Misafirleri kapıda karşılayan ilçe yöneticileri iftarlarını ayrı, ayrı masalarda oturarak açtılar.

İftar yemeğinde konuşan Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Hatice Bozdağ, ise konuşmasında  Aziz Mahmut Hüdai Hazretleri diyor ki; günler, gelip geçmekteler, kuşlar gibi, uçmaktalar. Bir yıl daha geçti ve yeni bir Ramazan ayındayız. Dostluk, kardeşlik ve muhabbet duygularımızın pekişmesi ve helal lokmamızı paylaşmak için düzenlediğimiz bu güzel iftar programımıza, hoş geldiniz, şeref verdiniz.

 Ramazan, Elmalılı Hamdi Yazır’a göre; "Yaz sonunda, yer yüzünü tozdan temizleyen yağmur" manasına gelir. Yeryüzünü yıkayan bu yağmur, bir yıl için de yaptığımız günah, hata ve ihmallerden arınmamız imkânını sunuyor.

 Eskiler, "Hafıza-i Beşer, nisyan ile mamuldür" der. Yani, "insan hafızası unutur." Hiç şüphesiz, bu unutma, sadece günlük görevlerimizi unutmak değil, daha temel bir soruna da işaret eder. İnsan, nerden gelip nereye gittiğini unutmaktadır. İşte, bu hakikati unutmamak adına, Rabbimiz bize, kalplerimizdeki, düşüncelerimizdeki tozları, temizleme imkânı sunuyor.

Temennim o dur ki, bu kutlu günlerde eskinin tozları gider ve gönüller pak olur. Önemli bir dileğim de, adeta bir yangın yerine dönen İslam coğrafyasının da, bu yağmur ile yıkanmasıdır. Dünyanın birçok bölgesinde, Müslüman kardeşlerimiz, yoksulluk, açlık ve sefalet çekerken, daha da acısı, ölümle pençeleşirken, rahmet ve bağışlanma ayı olan Ramazanın, dirilişimize vesile olmasını niyaz ediyorum. ''Ramazan paylaşmaktır, paylaş ki kardeş olasın'' sözünün vücut bulmuş halini ortaya koyduk bu akşam bizlerle olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum dedi.


İftar yemeğine Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mehmet Metiner’in yanı sıra Büyükçekmece İlçe Kaymakamı Mustafa Hulusu Arat, İlçe Müftüsü Mehmet Narin, İlçe Milli eğitim müdürü Hasan Uygun, Esnaf Odası başkanı Rahmi Yazıcı ve bazı STK temsilcileri, Milli Eğitim Şube müdür ve okul müdürleri, meclis üyeleri, İlçe Sağlık Grup Başkan Vekili Ali Osman Çolak, mahalle muhtarları ile iş adamları katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.