Mezuniyetlerinde engel tanımadılar

Mezuniyetlerinde engel tanımadılar
Zihinsel engelli öğrencilere lise düzeyinde eğitim veren Bahçelievler Kazım Beyaz İş Okulu, 2010-2011 Eğitim- Öğretim yılı mezunlarını diploma töreninde bir araya getirdi.

Tören kapsamında, öğrenciler ve aileleri keyifli ve eğlence dolu bir gün geçirdi. Onlar zihinsel engelli ancak bu sefer engel tanımadılar. Mezuniyet töreninde bir araya gelen 56 engelli öğrenci, coşku ve eğlence dolu bir gün geçirdi. Bünyesinde 252 engelli öğrenciye lise düzeyi eğitim veren Kazım Beyaz İş Okulu, düzenlediği mezuniyet töreninde öğrencileri ve ailelerini bir araya getirdi. Törende gönüllerince eğlenen öğrenciler, cübbe giyerek, kep attı. Mezun olan öğrenciler diplomalarını öğretmenlerinin elinden aldı.

TÖRE ANADOLU ŞARKILARIYLA EĞLENDİRDİ
Tören, Okul Müdürü Salih Denizci’nin açılış konuşmasının ardından başladı. Program kapsamında, sanatçı Töre Anadolu da Kazım Beyaz İş Okulu öğrencilerini söylediği şarkılarla eğlendirdi. Öğrenciler şarkılar eşliğinde halay çekti, aileleriyle karşılıklı çiftetelli oynadı, mezuniyetlerini doyasıya kutladılar.

AİLELERİ ÇOK MUTLUYDU
Cübbelerini ve keplerini giyen mezunlar, diplomalarını da öğretmenlerinin elinden aldı. Mezunlar daha sonra hep birlikte kep attı. Programda öğrencilerden daha mutlu birileri vardı ki onlar da aileler.  Çocuklarının mezuniyet sevincine ortak olan anne babaların mutluluğu tören boyunca gözlerinden okunuyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.