MHP'LİLER ÖNLEM İSTEDİLER...!

MHP'LİLER ÖNLEM İSTEDİLER...!
MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halit Özer,Yönetim Kurulu Üyesi İsmail kalaycı ve Kadın Kolları Başkanı Sibel Koçer geçtiğimiz gün Kıraç Lisesinde Öğrencisi tarafından bıçaklanan Narife CEKCEN’ in Esenyurt Devlet Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş oldun dilek
 OLAYLARIN ÖNLENMESİ İÇİN ACİL ÖNLEM ALINMALI


ESENYURT’UMUZUN İMAJINI ZEDELEMİŞTİR

Ziyaretin ardından yaşanan olayla ilgili yorum yapan Özer: “Başta tüm eğitim camiası olmak üzere Kıraç Lisesi Müdürüne, mesai arkadaşlarına ve Öğretmenimize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken; Güvenliğin yoğun olması gereken okullarımızda kamu güvenlik elemanlarının görevlendirilmesi gerektiğini bu olay göstermiştir.

Eğittiği bir öğrenci tarafından bir öğretmenimizin yaralanması hatta öldürülmeye teşebbüsü çok elim verici ve düşündürücü bir olaydır. Bu olay Esenyurt’ umuzun imajını zedelemiştir.

  

OLAYI ŞİDDET VE NEFRETLE KINIYORUZ

Başka okullarda bu tür hadiselerin olmaması için gerekli önlemlerin derhal alınmasını bekliyoruz. Bu gencimizin o ruh haline nasıl geldiği de bilimsel olarak incelenmelidir.

 

Ayrıca son günlerde zor şartlar da çalışan kamu görevlilerine yönelik bu tür hadiselerin artması acil önlemler alınması gerektiğini göstergesidir.

                

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.