'MHP’ye çemkirmeyin!'

'MHP’ye çemkirmeyin!'
MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Merak Akşener: MHP’ye çemkirmeyin!

 

MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğinde konuşan  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve MHP Milletvekili Merak Akşener Ak Partililere seslenerek ‘MHP’ye çemkireceğinize gücünüz yetiyorsa ABD’ye çemkirin, İsrail’e kükreyin. Hadi Başbakanınız ABD’ye de "Van minüt" desin de bakalım ne oluyor?’ Dedi.

 

 

MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine yoğun katılım sağlandı. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftara; MHP Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, MHP Milletvekili Atilla Kaya, MHP MYK Üyesi Muharrem Yıldız, İstanbul il teşkilat başkanı Osman Alper Yıldırım, Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz ve çok sayıda partililer katıldı.

 

Ev sahibi MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halit Özer yemek sonrası kısa bir konuşma yaparak yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini belirtip partililere teşekkür etti.

 

MHP ESENYURT’TA İKTİDAR OLACAK!

 

Özer şöyle konuştu; “bu yemeğin düzenlenmesinde maddi manevi katlı sağlayan tüm partili kardeşlerime teşekkürler ediyorum. Bu zamana kadar partimiz adına görev yapan herkese minnetlerimi sunuyorum. Ben Sayın Vekilime ‘toplaması bizden konuşması sizden’ dedim. O, konuşmayacağını belirtse de buradaki partililer vekillerimizden birşeyler duymak istiyor. Esenyurt’ta MHP’nin gücünü küçük gösteriliyor. İşte siz küçük gösterenlere inat buraya gelerek gücünüzü gösterip bizleri şereflendirdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum.

 

MHP olarak Esenyurt’ta bundan sonra kimsenin kuyruğu olmayacağımızı, partimizi burada birinci parti yapacağımızı, artı belediyeyi burada alacağımızı herkese haykırıyorum. Bu kesinlikle zor ve imkansız değildir. Bakın iftarın olduğunu duyurduk bu salon doldu taştı. Ben başta parti büyüklerimiz olmak üzere hepinize geldiğiniz için teşekkürlerimi sunuyor ve şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum.”

 

BÖLÜNME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ!

 

MHP  Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya da iftar sonrası söz alarak ‘Sevgili dostlar 11 yıl a giren ve bu ülkeyi yöneten bir iktidarla karşı karşıyayız. Bir iletişim çağında yaşıyoruz. Her biriniz gelişmeleri çeşitli iletişim araçlarından takip ediyorsunuz. Ben de bir iki hususa değineyim. Bugün Türkiye belki de Cumhuriyet tarihinde olmadığı kadar çok ciddi tehlikelerle, özellikle bölünme tehlikesiyle karşı karşıya bırakan bir iktidar gerçeğiyle karşı karşıyayız.’ Dedi.

 

MHP’YE ÇEMKİRECEKLERİNE BAŞKA YERE KÜKRESİNLER!

 

MHP Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Merak Akşener ise partililerin yoğun alkışları arasında kürsüye çıkarak söze ‘Atilla başkan dedin ki “Abdullah Öcalan’a Başbakan ses çıkarmıyor” Niye çıkarmasın Öcalan’ı evlendiriyor. Daha ne yapsın’ diye başladı.

 

 

Çok yalnızdı Apo. Bu hükümet, cesaretinden suaal olmaz . Başbakan yanına başka mahkumlar gönderdi. O mahkumlardan hoşlanmadı bir kısmı gitti yeni bir kısmı geldi. Sonra meğer çok canı sıkılmış. 60 küsur yaşındaymış bundan sonraki hayatında bir yuva kurmak istiyormuş, çocuk sahibi olmak istiyormuş. O’na uygun çalışma yapılıyor. Acaba nikah şahitliğini kim yapacak? - Salondan başbakan sesleri yükseldi -  Bence Bülent Arıç yapar. Hüseyin Çelik Kirve olabilir. Her şey o kadar sıradanlaştı ki, Başbakan kendisine komplo kurulduğundan korkuyor. Bunu yazdığınız, söylediğiniz zaman Ak Parti’ye mensup kardeşlerimiz, MHP mensuplarına ağır söz söylemeye başlıyor. Ama şayet Bu ülkenin Başbakanı korkuyorsa ki; bana göre korkuyor. Kendisine komplo kurulduğuna inanıyorsa, eğer bu inancı doğru ise, AKP mensuplarının bakacağı yer MHP değildir. Bakacağı yer ABD’dir, İsrail’dir.

 

Merker’e ve diğer Avrupa ülkelerinin başbakanlarına ve onların devlet sistemlerine  baksınlar. Yürekleri yetiyorsa MHP’ye çemkirebildikleri gibi, bağıra bildikleri gibi hadi bakalım oraya bağırsınlar. Yok öyle danışıklı dövüş.  "Van minüt" hadi, Başbakan oraya da "Van minüt" desin de bakalım ne oluyor?

 

GÜL FİKİR GÖYÜK – ESENYURT HABERDAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.