Ölüm yoluna üst geçit!

Ölüm yoluna üst geçit!
Silivri Anadolu Hastanesi önünde yıllardır sayısız kazanın yaşanmasına neden olan e-5 yolunun üzerine düzenleme yapılıyor. Sık sık ölümlü kazaların yaşandığı yol üzerine köprü yapılması için çalışmalar başladı.
Silivri Anadolu Hastanesi önünde üst geçit olmadığı için yıllardır yaşanan kazalar ve acı kayıplar sonunda yetkilileri harekete geçirdi. Hastane giriş çıkışlarında üst geçit olmadığı için sık sık ölümlü kazaların yaşandığı yol üzerine köprü yapılması için çalışmalar başladı. Yolun her iki kenarına köprü ayakları için çukurlar kazıldı. Üst geçidi engelliler de kullanabilecek.

Gazeteciler eylem yapmıştı

Silivri’nin yerel basın mensupları 2013 yılında yine aynı yol üzerinde ölümlü kazaları protesto etmek için eylem yapmıştı. Hastanede yatan annesini ziyaret eden 23  yaşındaki Çağla Baştürk de aynı yol üzerinde hayatını kaybetmişti. Bu kazanın ardından Silivrili Gazeteciler yol üzerine ‘Başka Çağlalar Ölmesin’ yazılı siyah çelenk bırakmış; basın açıklaması yaparak yol üzerine acil üst geçit yapılması için yetkililere çağrıda bulunmuştu.

Acı haberler son bulsun

Silivri Anadolu Hastanesi Sahibi Mustafa Arkaz’da, Karayollarına teşekkür ederek ‘Bir hastamızın yakını Çağla’yı üst geçit problemi yüzünden maalesef kaybettik. Daha öncede can yakan kazaların yaşandığı yola üst geçit yapılması için defalarca dilekçe vermiştik. Çalışmalar başladı. Karayollarına teşekkür ediyoruz. Acı haberlerin son bulmasını temenni ediyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.