Ramazan Beylikdüzü'nde güzel!

Ramazan Beylikdüzü'nde güzel!
Beylikdüzü’nün dört bir yanında Ramazan eğlenceleri devam ediyor.
Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde bu hafta sonu Kavaklı, Yakuplu ve Marmara Mahallesi’nde çeşitli etkinlikler, Gürpınar’da ise Yedi Tepe Tiyatro grubu gösterisi ve Beylikdüzü’nde yaşayan ses sanatçısı Ceylan Kaya konseri vardı. Ücretsiz ikramların da olduğu etkinliklere katılım yoğundu.

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Ramazan başladığından bu yana Beylikdüzü’nün dört bir yanında her akşam devam eden etkinliklerde konserler, tiyatro gösterileri, geleneksel Hacivat-karagöz ve meddah gösterisi, çocuk tiyatroları ile her Perşembe dini sohbetler gerçekleşiyor. Gösterileri izlemeye gelen küçük büyük tüm misafirlere ise sınırsız ikramlar var.

Gürpınar Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen Ramazan etkinliklerine katılım ise oldukça yoğundu. Her yaştan Beylikdüzü sakini ağırlayan Beylikdüzü Belediyesi vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı. İftar sonrası sahneye Yeditepe Tiyatro Grubu çıktı. Müzikal tadında ve temposu oldukça yüksek oyununa özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Sahnelenen tiyatro gösterisinin ardından Beylikdüzü’nde yaşayan ses sanatçısı Ceylan Kaya yerini adı. Kaya’nın seslendirdiği Türk Halk Müziği eserlerine izleyiciler hep bir ağızdan eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserde vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Etkinlikler, Marmara Mahallesi Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Gürpınar Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Kavaklı Mahallesi ve Yakuplu Mahallesi’nde Ramazan boyunca sürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.