Seçim bitti iş bitmedi

Seçim bitti iş bitmedi
Çatalca Ziraat Odası Başkanlığı'na seçilen Seyit Çetin görevi devraldı. Eski Başkan Sami Sevi'nin ziraat odasının rozetini taktığı Çetin, "Sami Selvi seçimi kaybetti diye görevi bitmiş değil. Başımızın sıkıştığı her an inanıyorum ki benim ve yönetimimim y
Çatalca Ziraat Odası Başkanlığı devir teslim töreni oda binasında gerçekleşti. Ziraat Odası'nın rozetini yeni başkan Seyit Çetin’e eski Başkan Sami Selvi taktı ve kendisine, “Hayırlı olsun” diyerek bir buket çiçek takdim etti.

 

Yanımızda olacaklar

Devir teslim töreninde konuşan Çatalca Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin “Sami Başkanım ve yönetiminin işi bitmiş değil. Kendilerine ihtiyacımız olduğu her dakika inanıyorum ki benim ve yönetimimim yanında olacaklardır. Bu sebeple seçim bitti iş bitti diye bir şey yok. Her zaman bize destek olmanızı bekliyoruz” diyerek Selvi’ye ve yönetimine kapılarının ve gönüllerinin her zaman açık olduğunu ifade etti.

 

Randevu talep ettik

Eski Başkan Sami Selvi de Çetin’in sözlerine karşılık kendilerinden çok iyi işler beklediğini ifade etti. Gelecek günlere yönelik yaptıkları çalışmaları anlatan ve Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı'ndan randevu talep ettiklerini bunun takibinin yapılması gerektiğini ifade eden Selvi, "Çatalca çiftçisinin sorunlarını aktarmak adına randevu isteğimiz olmuştu. Tekirdağ’da yapılan bir programda kendisinden randevu talep ettik. Sorunlarımızı aktarmak adına takipçisi olursunuz” dedi.

 KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.