SEL MAĞDURLARINA DESTEK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SEL MAĞDURLARINA DESTEK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Silivri Belediyesi sel mağdurlarına destek çalışmalarını aralıksız sürdürürken, çıkan iddiaları değerlendiren Işıklar: “Sel mağdurlarının sokağa atıldığına dair spekülasyonlara itibar etmeyiniz” dedi.
Silivri Belediyesi, mağdur vatandaşların konaklama, giyecek, sağlık ve ilaç ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. İlk iki gün otelde misafir edilen sel mağdurları, ikinci günden sonra İstanbul Rumeli Üniversitesi tarafından, yıl boyunca aktif şekilde kız öğrenci yurdu olarak kullanılan tesisi, vatandaşlara tahsis etti.


Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ortaklaşa bir çalışma yürütülerek, oluşturulan liste doğrultusunda sel mağdurları kız öğrenci yurduna yerleştirildi. Silivri Belediyesi ekipleri, vatandaşların evlerinde temizlik çalışmalarına devam ederken, bir yandan da hem vatandaşların hem de bölgede çalışan personelin gün boyunca sıcak yemek ve sağlık ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sel mağdurlarının sokağa atıldığına dair spekülasyonlara itibar edilmemesinin altını çizerek, ekiplerin 24 saat tüm koldan çalışmalara aralıksız devam ettiğini dile getirdi. Başkan Işıklar, çalışmaların tüm evler temizlenip, vatandaşlar evlerine dönene kadar devam edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.