Seneye de aynı sofrada buluşalım

Seneye de aynı sofrada buluşalım
Büyükçekmece AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanvekili Recep Erol yurt öğrencilerine iftar yemeği düzenledi. Burada konuşan Erol gelecek yıl da aynı sofrada buluşmayı arzuladıklarını vurgulayarak, «Ömrümüz yettiği kadar bu yurdu ziyaret edeceğiz» ifadele
Her yıl Çatalca İnceğiz de bulunan erkek öğrenci yurdundaki öğrencileri ile iftar yemeğinde buluşan Recep Erol bu yıl da geleneğini bozmadı. Kur’an tilavetiyle başlayan organizasyon yurt hocası Şaban Yılmaz'ın iftar duasını okumasıyla devam etti. Burada bir konuşma yapan yurt hocası Şaban Yılmaz, "Hayırseverliği ile tanınan Recep kardeşimiz her zaman yurdumuzun eksiklerini gidermiştir. Ne zaman kendisine gitsek bizi hep güler yüzle karşılamıştır.Öğrencilerimize yapmış olduğu katkılar için sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 


Tüm ibadetleriniz kabul olsun 

İftar programında gerçekleştirdiği konuşmasında Ramazan'ın rahmet ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Recep Erol, "Sayılı günlerin kaldığı ramazan bayramınızı da şimdiden kutlar, sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde bir ömür içerisinde tüm ibadetlerinizin kabul olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. "Ömrümüz yettiği kadar bu yurdu ziyaret edeceğiz" vurgusunda bulunan Erol, gelecek yıl da aynı sofrada buluşmayı arzuladıklarını belirtti. Ramazan ayının güzelliklerini paylaşmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Erol, "Gönüllerin huzur, kalplerin iyilikle dolduğu bu mübarek ayın sizlere sevdiklerinize hayırlar getirmesini diliyorum.


Davetimizi kırmayıp bizlerle olduğunuz için sizlere tekrar teşekkür ederim" dedi. İftar sonrası misafirler yurt’un terasında çay sohbeti gerçekleştirdi. Teravih namazını da burada kılan misafirler Erol’a teşekkür ederek ayrıldı. 

Recep Erol ve Yurt Hocası Şaban Yılmazın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Büyükçekmece Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı, Ziraat Odası Başkanı Sezgin Erçağ ve yöneticileri, Büyükçekmece Belediye eski Başkan Yardımcısı Reşit Oral, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutcu, İBB Meclis Üyesi Hasan Gökçe, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Bedir Gürses, Mustafa Uçar, Yadigar Bakacak, Musa Kaynar, Rıdvan Yavuzbilge, Havva Figen Demirtaş, Ahmet Küçük, Fahrettin Altıntaş, Sadullah Şişman, Büyükçekmece Tarım Kredi Kooparetif Müdürü Ömer Köseoğlu, İlker Gürbüz, Orhan Coşar, Erdal Armutludere, İnan Meşe, ve çok sayıda eski ve yeni mahalle muhtarlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Büyükçekmece, Çatalca ve civar bölgelerden çok sayıda iş adamı, spor temsilcileri ve yurt öğrencileri katıldı.

Haber:Salih MERT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.