Sevgiyi en iyi anlatan fotoğraf ödüllendirecek

Sevgiyi en iyi anlatan fotoğraf ödüllendirecek
14 Şubat Sevgililer Günü'ne yönelik olarak pek çok etkinliğe imza atmaya hazırlanan Büyükçekmece Belediyesi, bu kapsamda bir de fotoğraf yarışması düzenliyor.

Yarışma kapsamında sevgiyi en iyi anlatan fotoğrafların sahiplerine çeşitli ödüller verilecek.

 
Yarışma Instragram üzerinde olacak

 

Instagram üzerinden 10 Şubat'ta başlayan yarışma 28 Şubat'ta son bulacak. İnsan, doğa ve hayvan sevgisini en iyi anlatan fotoğrafların seçileceği yarışmasda, en çok beğeni alan fotoğrafın sahibi Canon 1100 D marka fotoğraf makinesi kazanacak.

Çekilen fotoğraflar instagram da, #BuyucekmeceSevgiGunu ve @buyukcekmecebld hashtagleri ile paylaşılacak. Paylaşılan her fotoğraf Büyükçekmece Belediyesi'nin Facebook sayfasında "Fotoğraf yarışması" uygulaması içinde de yer alacak. Kullanıcıların "Gözat" butonu aracılığıyla oylarını kullanabilecekleri yarışmanın sonunda en çok beğenilen fotoğrafların sahiplerine çeşitli ödüller verilecek.

 

Yarışma koşulları:

 

1. Büyükçekmece Belediyesi'nin facebook sayfasını beğenmek.

2. Instagram'da fotoğrafları #BuyucekmeceSevgiGunu ve @buyukcekmecebld hashtag etiketleri ile paylaşmak.

3. Yarışmaya katılan fotoğraf sahiplerinin "büyük ödül" fırsatını yakalayabilmeleri için, facebook oylama sonucunda minimum 50 beğeni oyu almaları gerekmektedir.

4. Oylamada her facebook kullanıcısı sadece 1 kez beğeni yapabilecek.

5. Instagram'da bu yarışma genelinde #BuyucekmeceSevgiGunu ve @buyukcekmecebld hashtag etiketleri ile paylaşılacak bütün fotoğrafların telif hakkı Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.