Sezen Aksu Parkı'nda evet diyecekler

Sezen Aksu Parkı'nda evet diyecekler
Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin tadilatı dolayısıyla nikah tarihini daha önceden belirlemiş çiftlerin mağdur olmaması için merkezin karşısında yer alan Sezen Aksu Parkı’nda nikah kıyacak.
Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin tadilatı dolayısıyla nikah tarihini daha önceden belirlemiş çiftlerin mağdur olmaması için merkezin karşısında yer alan Sezen Aksu Parkı’nda nikah kıyacak. Geçici bir süre ile nikah konseptine uygun hale getirilen park; yeşil ve cıvıl cıvıl hali ile adeta bir kır düğünü ortamını andırıyor.

Vatandaşa daha konforlu bir hizmet verebilmek amacıyla Beylikdüzü Kültür Merkezi (BKM) tadilata girdi. Nikah tarihini daha önceden almış 4 çiftin zor durumda kalmaması için de Sezen Aksu Parkı, geçici nikah yeri olarak belirlendi. Dolayısıyla öncesinde BKM’den nikah tarihi alan çiftlerin nikahı, BKM karşısında yer alan Sezen Aksu Parkı’nda kıyılacak.
Süsleme organizasyonun yapıldığı ve nikah konseptine göre düzenlemeler yapılan parkta çiftler, mutluluğa evet diyecek. Nikahlar, yemyeşil bir ortamda açık havada kılınacak.
BKM’nin yenileme çalışmaları tamamlandığında ise ilçe halkı yepyeni nikah salonlarında hizmet almaya devam edecek.

Diğer yandan yeni nikah tarihi alacak çiftlerin nikah törenleri de BKM tadilat ve onarım süreci bitene kadar Beylicium AVM’de hazırlanan salonlarda yapılacak. Nikah işlemleri için vatandaşlar, Beylicium AVM’nin 2. Katında eski Erol Günaydın Tiyatro Sahnesi olarak bilinen salonun yanında bulunan Beylikdüzü Belediyesi Nikah Memurluğu’nun noktasına başvurabilirler. Nikah Kıyma İşlemleri ise 2. katta bulunan Erol Günaydın Sahnesi (NO: 88) ile 4. kattaki Beyaz Salon’da (NO: 125) gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.