Silahlar konuştu!

Silahlar konuştu!
Vatandaşların hafriyat kamyonlarının geçişini engellemek için günlerdir eylem yaptığı Arnavutköy Boğazköy'de bir mahalle kahvesine ateş açıldı.
 Haber: Orhan Şimşek

Vatandaşların hafriyat kamyonlarının geçişini engellemek için günlerdir eylem yaptığı Arnavutköy Boğazköy'de bir mahalle kahvesine ateş açıldı. Bir kişi ayağından yaralandı. Saldırganların kimliği belirlenemezken, kamyon şoförleri tarafından 'gözdağı' veriliyor yorumları yapıldı

Arnavutköy'ün Boğazköy'ün Boğazköy Mahallesi'nde yaşanan hafriyat kamyonu gerginliği sonrasında mahalle meydanında bulunan kahvehanelere kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu bir kişi ayağından yaralandı. Ayağından yaralanan kimliği belirsiz kişi Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından bölgeye gelen güvenlik güçleri bölgeyi güvenlik çemberine alarak faillerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan saldırı sonrası gazetemize bilgi veren yetkililer, "Silahlı saldırıyı kimlerin ne amaçla gerçekleştirdikleri bilgisine henüz ulaşamadık. Çalışmalar büyük bir titizlik içerisinde sürdürülüyor. Polis yetkilileri saldırının provokasyon amaçlı yapılmış olabileceğini de savunurken, mahallelerinden hafriyat kamyonlarının geçişini engelleyen mahalle halkına kamyon şoförleri tarafından  yapılan "gözdağı operasyonu" olabileceğini de belirttiler.

Yakarız demişlerdi

Saldırı sonrası bilgi aldığımız yetkililer, saldırıyı kimlerin ne amaçla gerçekleştirdikleri bilgisine henüz ulaşamadıklarını belirtti. Polis yetkilileri saldırının provokasyon amaçlı yapılmış olabileceğini de savunurken, mahallelerinden hafriyat kamyonlarının geçişini engelleyen mahalle halkına kamyon şoförleri tarafından yapılan 'gözdağı operasyonu' olabileceğini de belirttiler. Gazetemizin dünkü sayısındaki haberde Boğazköylü vatandaşların açıklamalarına yer vermiştik. Vatandaşlar, “Gerekirse kamyonları dahi yakarız” açıklamasında bulunmuştu.

Muhatap biz değiliz

Öte yandan konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Baran,  sorunun çözüm mercisinin Arnavutköy Belediyesi değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyledi. Baran, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Fenertep yolu tamamlanıncaya kadar bu sıkıntının devam edeceğini belirterek, önümüzdeki aylarda yol inşaatının bitmesi ile sorunun tamamen olmasa da kısmen çözüleceğini açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.