Silivri Belediyesi şehitler anısına yürüyüş düzenledi

Silivri Belediyesi şehitler anısına yürüyüş düzenledi
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, terör olaylarında kaybettiğimiz şehitlerin anısına belediye personeli ile birlikte Atatürk Anıtı’na yürüdü.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, terörü lanetlemek ve terör olaylarında kaybettiğimiz şehitlerin anısına belediye personeli ile birlikte Atatürk Anıtı’na yürüdü. Belediye önünden başlayan yürüyüşe vatandaşlar da katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen kalabalık, Atatürk Anıtı’nda saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan söyledi. Yürüyüşe Belediye Başkan Yardımcıları ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

 
IŞIKLAR: “BU MİLLET BÖLÜCÜLERE VE CANİLERE TESLİM OLMAYACAK”

Yürüyüşün sonunda bir konuşma gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Aldığımız acı haberler bizleri acılara boğdu. Belediye olarak biz de protesto etmek istedik, bu ülkenin mazlum ülkelere örnek kurtuluş savaşı vermiş olan, bu toprakların her tarafını kanla sulayan bu millet ve verdiği kurtuluş mücadelesince bütün coğrafyaya örnek olmuş bu millet üç, beş tane çapulcuya bölücüye, caniye teslim olmayacaktır. Bu gün ve dün kaybettiğimiz bütün askerimize, polisimize ve güvenlik güçlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

 
RÜZGÂR KAYADAN HİÇBİRŞEY KOPARAMAZ

Terör nereden gelirse gelsin, hangi düşünceyle olursa olsun kendi kahraman askerimize, polisimize bu milletin evlatlarına sıkılan her kurşunu hepimize sıkılmış kabul ediyoruz. Bu hassasiyetimizi göstermek için mesaimizi kesip, burada bulunduk, sığınacağımız yer burasıdır! Bu ezan sesidir, bu bayrağın altıdır, bu milletin değerleridir. Onlara dokunan kim olursa olsun akıttıkları kanla boğulacaktır, yok olacaktır! Şunu da biliyoruz ki rüzgâr kayadan hiç bir şey koparamaz! Binlerce yıldır süren gelenekten, bu cumhuriyetten daha ileriye güçlenerek çıkacağız! Bu milleti aydınlık, çağdaş, modern, demokratik, laik, kurucusunun değerlerini Atatürk ve arkadaşlarının düşüncelerini yaşatarak, daha da ileriye taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hepimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.