SİLİVRİ KARA TESLİM OLMADI

SİLİVRİ KARA TESLİM OLMADI
Silivri Belediyesi karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Silivri’de yoğun şekilde etkisini gösteren kar yağışında çalışmalarını sürdüren Silivri Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İhtiyaç duyulan ve yardım talep edilen her noktaya ulaşarak sorunsuz bir kar çalışması sürdürülmesini sağlayan ekipler, yolda kalan birçok araç için de kurtarma çalışması gerçekleştirdi.

 

IŞIKLAR; “EKİPLERİMİZE 24 SAAT ULAŞABİLİRSİNİZ”

İlçe halkının sorunsuz bir kış geçirmesi için çalıştıklarını ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Ekiplerimiz olumsuz hava koşullarının yaşandığı ilçemizde yaşamı aksatmamak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Tüm mahallelerimizde buzlanmaya karşı tuzlama ve kar küreme çalışmaları sürüyor. İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nden aldığımız bilgilere göre, kuvvetli rüzgâr ve kar yağışının 12 Şubat Perşembe Günü akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Hemşerilerimizin gerekli tedbirleri almaları ve özellikle zincirsiz trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum” dedi.  24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi karla mücadele ekiplerine, 736 10 02 ve 444 20 47 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.