Silivri sahilde İBB'den iftar sofrası

Silivri sahilde İBB'den iftar sofrası
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Ramazan Ayı Etkinliklerinden olan İftar Programlarından sonuncusunu Silivri Sahilinde gerçekleştirdi.

 İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin hazırlayıp AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının organize ettiği yemekte İlçe Protokolü ve on bin vatandaş aynı sofrada bir araya geldiler. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın ev sahipliğinde gerçekleşen İftar Programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Mehmet Metiner, Afşin Yazıcıoğlu, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Altunsoy, İlçe Protokolü, AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç ve Yönetimi, Mahalle Başkanları ve Yönetimi, İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, geçmiş dönem Belediye Başkanları ve AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapmış birçok isimde katılım gösterdi.

İlçe Başkanı Dilek Demiral, Milletvekilleri ve beraberinde ki heyetle beraber Şuayip Çay Bahçesi önünden Öğretmen Evi önü ve balık pazarına kadar uzanan masaları gezerek programa katılım gösteren vatandaşlara hoş geldiniz dediler. 

İftar vaktinin girmesiyle yenilen yemeklerin ardından gerçekleşen konuşmaların ilkini AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral gerçekleştirdi. Demiral yaptığı konuşmasında Ramazan ayının manevi havasının altını çizerek “Mübarek Ramazan Ayının son günlerine yaklaşmış bulunmaktayız. Bu ay içerisinde ilçemizin çeşitli mahallelerinde İBB’nin gerçekleştirmiş olduğu sokak iftarları programlarında Silivrili hemşerilerimizle aynı sofrayı paylaştık. Bugünde Gönül Sofralarımızın sonuncusunu da İlçemiz sahilinde kurarak sizlerle birlikte olduk. Sizden bir isteğim olacak, zulüm altında ve savaş halinde olan islam coğrafyası için lütfen dua edelim. Gelecek olan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı’nızı da şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

Daha sonra mikrofona davet edilen AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Altunsoy’un selamlama konuşmasından sonra, son konuşmacı olarak sahneye davet edilen Tülay Kaynarca’da Ramazan ayının özelliklerine vurgu yaparak katılımcıların ve tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.