Silivri uyuşturucu olayına kilitlendi....

Silivri uyuşturucu olayına kilitlendi....
Silivri Ortaköy Sezin Öztaş İlköğretim Okulunun ardiyesinde bulunduğu iddia edilen uyuşturucu haplar kamuoyunun gündemine bomba etkisi yaratmıştı. Fakat Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’dan velileri bilgilendirecek bir açıklama gelmedi.

Yaklaşık 2 ay önce Silivri Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu’nun ardiyesinde bulunduğu iddia edilen uyuşturucu haplarla ilgili haberler gündeme bomba gibi düşmüş ve velilerin endişelenmesine neden olmuştu. Üzerinde çizgi film karakterlerinin olduğu 2 poşet bonzainin okul yönetiminin gözleri önünde jandarma tarafından teslim alındığı da gelen bilgiler arasındaydı

 

Ahmet Ay’ın ağzını bıçak açmıyor

Okul içerisinden ve Jandarma Komutanlığı’ndaki yakın kaynaklardan sızan bilgiler olayın doğru olduğunu vurguluyor. Ancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmıyor. Ay’ın uyuşturucu olayını yalanlayıcı ya da doğrulayıcı bir açıklama yapmaması kafalarda soru işareti bırakıyor

Kaymakam’a neden ‘olmadı’ diyorlar?

 

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar’ın, hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden hem de İlçe jandarma Komutanlığı’ndan konuyla ilgili bilgi istediği ve her iki kurumun da Kaymakam Bekarlar’a “böyle bir olay yaşanmadığı” bilgisini verdikleri öğrenilirken; konuyla ilgili konuşulanların kapalı kapılar arkasında kalması ve hiçbir resmi kurumun açıklama yapmaya yanaşmaması da soru işaretleri beraberinde getiriyor. Silivri İlçe Şube Müdürü Murat Karapçin’in de Ortaköy muhtarı ile birlikte dün akşam saatlerine kadar okulda olduğu gelen bilgiler arasında.

Kamuoyu bu soruları merak ediyor

Silivri kamuoyu şimdi haberlerin doğru olup olmadığını, doğruysa uyuşturucu maddelerin kimler tarafından okulda saklandığını, bunun ne zamandır devam ettiği ve güvenliğin neden sağlanmadığı ile ilgili soruların cevabını bekliyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.