Silivrililer huzursuz

Silivrililer huzursuz
Silivri'de geçtiğimiz hafta terminalde bombacı üzerinde bombayla yakalandı. Şimdi de çöp konteynırına atılan poşetten Kaleşnikof silah çıktı. Son günlerde Silivri'de yaşanan bu tür olaylar Silivrilileri huzursuz ediyor...
POŞETTEN KALEŞNİKOF ÇIKTI
Silivri Alibey Mahallesi Güvercin sokakta kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çöp konteynırına bırakılan poşetten bir Kaleşnikof silah ile iki adet dolu şarjör çıktı. Emniyet Yetkilileri olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatırken, poşette bulunan Kaleşnikof ve iki adet dolu şarjör balistik incelemeye alındı.
Kaleşnikof’u 10 yaşında çocuk buldu
Silivri jandarma Komutanlığı ile Silivri Adliyesinin hemen arka sokağında bir çöp konteynırına bırakılan ve içinde Kaleşnikof silah bulunan poşeti 10 yaşında küçük bir çocuk buldu. Çöpe sakızını atmak istediği sırada poşeti fark eden 10 yaşındaki küçük çocuk, poşeti alarak aynı sokakta bulunan bir evin duvar kenarına bıraktığı ve sokakta evlerinin önünde oturan vatandaşlarda poşette silah var burada oturmayın uyarısında bulunduğu öğrenildi. Küçük çocuğun vatandaşları uyarmasının ardından mahallede bulunan vatandaşların Silivri Emniyet Müdürlüğüne ihbarda bulunması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme, Bomba İmha Uzmanları ve Terörle Mücadele ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonucunda poşetin içinde gazete kağıtlarına sarılmış bir adet Kaleşnikof silah ve iki adet dolu şarjör ele geçirildi. Silivri Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı Güvercin sokakta, Poşet içinde bulunan Kaleşnikof ve dolu iki şarjör baristik incelemeye gönderilirken, Emniyet yetkilileri olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı. 
Haber: Fatma Sarıbıyık   
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.