Silivri’nin direnenlerine de soruşturma!

Silivri’nin direnenlerine de soruşturma!
Taksim Gezi Parkı'nda başlayıp ve tüm yurda yayılan AK Parti Hükümeti'ni protesto eylemlerine katılanlarla ilgili açılan soruşturmalar Silivri’ye de sıçradı.

Gezi Parkı direnişine destek amacıyla Silivri'de yapılan eylemlere katılan bazı Siyasi Parti temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Silivri'de düzenlenen destek eylemlerine katıldıkları ve E-5 Karayolunu kapattıkları iddiasıyla, Demokrasi Platformu Üyesi ve aynı zamanda Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, CHP İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Anıl Onur, Gençlik Kolları Yöneticileri Kübra Bektaş, Yiğit Yılmazer, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kader Aydın, Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi yöneticileri Orhan Öpçin ve Önder Çolak, CHP üyesi Aysun Sezgin ile bazı partililer Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çağırıldı. Silivri Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan bu isimlerin, ifadelerini ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek veren CHP’li gençler, Silivri’de yapılan eylemlerde, olayların büyümemesi ve tatsız bir durum yaşanması adına, güvenlik önlemleri alarak, örnek bir davranış sergilemişti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’da İlçede yapılan eylemlerin daha kontrollü yapılması için vatandaşları sağduyulu olamaya davet etmiş ve  her hangi bir tatsız olayın yaşanmaması için gerekli önlemleri almışlardı.  

Haber/ Fatma Sarıbıyık  

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.