Şu iki şerefsiz tipine dikkat!

Şu iki şerefsiz tipine dikkat!
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kendisi'ni FETÖ'ü olmakla suçlayanlara ateş püskürdü.
 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kendisi'ni FETÖ'ü olmakla suçlayanlara ateş püskürdü. Bu suçlamayı kendisine isnat edenlere 'şerefsiz' diye seslenen Işıklar, Gazeteci Yazar Ahmet Hakan'ın, "Şu iki şerefsiz tipine aman dikkat" başlıklı yazısını örnek verdi

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından özellikle sosyal medya üzerinden cadı avcılığı da başladı. Darbe girişiminde bulunan FETÖ örgütüne yakın olmakla suçlanan Silivri'nin CHP'li Belediye Başkanı Özcan Işıklar Ahmet Hakan'ın yazısından örnek vererek, "Ortamdan faydalanarak önüne geleni 'Fetullahçı' diye ihbar eden pisikopat şerefsizlere dikkat. Ortyaya çıkan atmosferden yararlanarak, rakibini 'Fetullahçı' iftirasıyla ekarte etmeye kalkışan çıkarcı şerefsizlere dikkat. Benim gibi sosyalist kültürden gelen Atatürkçü birine de FETÖ'cü demek şerefsizliktir" dedi. 

Belediyede çalışma başlattık

Yerel basında çıkan haberler ve sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımları gazetemize değerlendiren Işıklar, hassas bir dönemden geçildiğini ve başlatılan cadı avına sıcak bakmadığını söyledi. Kanlı girişimin haber alındığı saatlerde darbe karşıtı paylaşımlar yaptığını belirten Işıklar, bütün kurumlarda olduğu gibi Silivri Belediyesi'nde de FETÖ terör örgütüne karşı çalışma başlattıklarını duyurdu. Örgütle alakalı bütün çalışma arkadaşlarını uyardığını dile getiren Işıklar, "Bugüne kadar bize herhangi bir bilgi gelmedi" ifadelerini kullandı.

İlk akla gelen isim benim

Sözlerini, "Fetullah'ın uşağının kim olduğunu bütün Türkiye biliyor" şeklinde sürdüren Başkan Işıklar, 2.5 sene önce belediye başkanı olarak katıldığım bir toplantıda konuşulanları pişirip pişirip önüme getiriyorlar. Ki bu toplantıda konuşulanların hiçbirisi suç değil. Yaklaşık 150-200 kişinin katıldığı bir toplantıya iştirak etmişim ve belediye başkanı olarak konuşma yapmışım. Bunu kullananlar şerefsizdir. Silivri'de Cumhuriyetçi ve Atatürkçü denildiğinde akla ilk gelen isim benim ismimdir" diye konuştu. 

Darbenin her türlüsüne karşıyım

Darbe sonrasında sokağa çıkmamakla suçlanan Işıklar bu konu hakkında da, "Darbeye karşı yapılan gösterileri destekliyorum. Sokakta darbeye karşı olanların yanında kolay yönlendirilebilecek gruplar da var. Biz de sokağa çıkıp onlarla kavga mı etseydik. Bir kere herkesin şunu iyi bilmesi gerekir; Darbenin nereden gelirse gelsin her türlüsüne karşıyım. Bu konuda özellikle beni eleştirenlere de, dinime küfreden bari müslüman olsa diyorum" açıklamasını yaptı. 

Belediyede 6 ay çalıştı

Silivri’de 2010 ve 2015 yılları arasında 5 yıl görev yapan C.D. isimli Cumhuriyet Savcısı'nın eşinin  Silivri Belediyesi imar servisinde çalıştığı, aynı savcının FETÖ soruşturması kapsamında HSYK kararıyla açığa alınması hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Işıklar, "Adı geçen şahıs 13 Ekim 2011 yılında sözleşmeli mühendis olarak belediyede göreve başladı. 20 Nisan 2012 yılında da ABD'ye gittiği için işi bıraktı. Asla kimliğinden dolayı belediyede iş verilmedi. Keza o dönemde cemaate mensup kişiler toplumda paylaşılamıyordu" dedi.  

Turan, geçmişte FETÖ ile irtibatlı olanları not etmiş!

Bu arada Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen Silivri'deki bazı siyasilerin akıllarının yeni başına geldiğini ve meydanlara çıkmaya karar verdiklerini paylaştı. Sözlerini, "Günaydın beyler!" ironisiyle sürdüren Turan, "Dün FETO'nun uşağı olanlar dün-bugün darbeyi eleştirmeye başladılar.. Yemedik beyler! Bilginiz olsun, not ettik!" tehdidinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.