Suriyeli göçmenleri unutmadılar

Suriyeli göçmenleri unutmadılar
Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi, Suriyeli göçmenleri unutmuyor.
Ramazan ayı için bir uygulama başlatan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan Suriyelileri tespit ederek ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara 75 TL’lik gıda destek çeki veriyor. Çekler, Ramazan boyunca her hafta dağıtılacak.

Paylaşım ve bereket ayı olan Ramazan, Beylikdüzü’nde yoğun manevi duygularla yaşanıyor. İlçenin dört bir yanında Ramazan etkinlikleri düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların da yanında oluyor. Özellikle ilçedeki Suriyeli aileleri tespit eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Ramazan boyunca Suriyeli göçmenlere 75 TL’lik gıda çeki dağıtıyor. Şu ana kadar 40 haneye market alışverişleri için çekleri ulaştırdı. Ayrıca Suriyeli ailelerin evlerine 300 kişilik sıcak yemek de gönderildi.

Vatanından olmanın ve yeni bir memlekette yaşama uyumlanmanın zorluğunu ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Suriyeli göçmenlerin belediye hizmetlerinden eşit şekilde yararlanabilmeleri için çalışmalar yapıldığını belirterek, “Mübarek ay Ramazan’da Suriyeli kardeşlerimize destek olmak istedik. Yakın zamanda da onlarla iftar sofrasında buluşacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.