Topbaş’tan Silivri’ye konut müjdesi

Topbaş’tan Silivri’ye konut müjdesi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı.Başkan Topbaş, bu çerçevede ilk çalışmanın Çatalca ve Silivri’de başlatıldığını duyurdu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Burada açıklama yapan Topbaş, 7 Haziran seçiminin önemine değindi. Topbaş, “Önümüzde Türkiye’nin kaderinin masaya yatırıldığı bir seçim var. Bambaşka bir seçim. İstanbul gibi Türkiye’nin aynası, Türkiye’nin lokomotifi olan bu şehirdeki siyaset Türkiye’yi etkileyecektir. Kol kola girerek destanlar yazdık. İnsan her şeyi affeder ama adam yerine koyulmamayı affetmez anlayışıyla hizmetlerimizi sürdürmekteyiz” dedi.  

Yerel seçimlerden önce dar gelirlilere ucuz konut imkanı sunacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatan Başkan Topbaş, bu çerçevede ilk çalışmanın Çatalca ve Silivri’de başlatıldığını duyurdu. Topbaş, önümüzdeki haftalarda ilan edecekleri kampanya ile Çatalca’da 2 bin 100, Silivri’de de 300 konut olmak üzere toplam 2400 konutu dar gelirlilerin istifadesine sunacaklarını açıkladı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.