UZUN DALYAN SİTESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

UZUN DALYAN SİTESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Dalyan – 2 sitesi sakinleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ağırladı.
Site sakinlerinden İbrahim Kavakgil ve Ruhan Albeniz’in organize ettiği toplantıda Başkan Uzun ile biraraya gelen Dalyanlılar, site çevresinde gerçekleştirilen yol düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bölgedeki çocuklar için park yapılmasını da isteyen site sakinlerine  yeni bir park sözü de veren Başkan Yusuf Uzun toplantı boyunca belediye tarafından yapılan son çalışmalardan da söz etti.
Toplantıda Gürpınar sahili ile ilgili konuşan Başkan Uzun, İlçemizin 14 km’lik bir sahil şeridi bulunuyor. Ancak bu şeritten önceki yıllarda tam anlamıyla istifade edilmemiş. Belediye ekiplerimiz şuanda Gürpınar sahilimizde 1,5 kilometrelik sahil düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Sizleri orada yeni hazırlanan plajlarımıza davet ediyorum. Sıcak yaz aylarını Gürpınar sahilimizde değerlendirmelisiniz. Sahil çalışmalarımız bu yapılanlarla bitmeyecek; amacımız 14 kilometrelik sahili en kısa sürede tamamlamak. Projeyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi  ile ortaklaşa yürütüyoruz  ve halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Toplantıya katılan çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Uzun onlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum