VALİDEN İMAMOĞLU’NA İADE-İ ZİYARET

VALİDEN İMAMOĞLU’NA İADE-İ ZİYARET
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. İlçede yapılması planlanan icraatları paylaşan İmamoğlu, Şahin’den projelerin gerçekleştirilme sürecinde destek de istedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İl Protokolü’nden önemli bir misafiri vardı. Belediye Başkanı İmamoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ağırladı.  Kısa bir süre önce Vali Şahin’i makamında ziyaret eden İmamoğlu’na iade-i ziyaret yapan Şahin, Belediye binası önünde karşılandı. İmamoğlu, Vali’ye nazik ziyareti için teşekkür etti. Görüşmeye Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, belediye başkan yardımcıları ve başkan danışmanları da katıldı.

 

Beylikdüzü’nün geleceğinden de bahsedilen ziyarette, hayata geçecek öncelikli projelerin üzerinde duruldu. İlçenin gelişmesi adına yapılacak faaliyetlerin gerçekleşme hızı ile ilgili destek beklediklerini ifade eden İmamoğlu, “İşbirliği içinde, desteklerinizi alarak vatandaşlarımıza hizmet götürmek istiyoruz” dedi. Vali Şahin de uyum içinde olacaklarını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.