VARLIĞIM MİLLİYETÇi HAREKETE FEDA OLSUN

VARLIĞIM MİLLİYETÇi HAREKETE FEDA OLSUN
VARLIĞIM MİLLİYETÇi HAREKETE FEDA OLSUN

MHP’nin 27. sıra adayı olmasına rağmen olağanüstü seçim çalışmaları yapan Muharrem Yıldız partili partisiz herkesin taktirini kazanıyor.

VARLIĞIM MİLLİYETÇi HAREKETE FEDA OLSUN

Milletvekilliği aday sıralamasında son sıralarda olmasına rağmen ilk sıradaymış gibi yaptığı seçim çalışmaları ile partili partisiz herkesin beğenisini kazanan İstanbul 3.Bölge Miletvekili adayı Muharrem Yıldız HABERDAR’a konuştu.

İstanbul 3.bölge Listesinde  27 sıradan aday gösterilmesine karşılık 1. sıradaymış gibi çalışan ve afişleriyle, broşürleriyle, ev toplantıları ile adından sıkça söz ettiren, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de taktirini kazanan Muharrem Yıldız; 2 Münübüs 1 büyük otobüs, muhtelif marka ve tipte seçim araçları ile partisinin seçim çalışmalarına büyük destek verdi.

8 farklı broşür hazırlatarak,  seçmenlere MHP'nin görüşlerini halka bire bir elden ulaştıran  Yıldız İstanbul 3.bölge sınırları içinde bulunan 13 ilçede 200’e yakın dev poster ve afiş, bina giydirmeleri ile de adayların içinde en fazla efor sarf edenlerden birisi olma özelliğini taşıyor.

VARLIĞIM MİLLİYETÇİ HAREKETE FEDA OLSUN

Muharrem Yıldız bütün bu çalışmaları neden yaptığını HABERDAR’a şöyle anlattı:

 ‘Ben kişilere değil inandığım fikre hizmet ediyorum, varlığım MİLLİYETÇİ HAREKETE feda olsun. Bütün bu çalışmaları yaparken partime bir oy bile daha fazla kazandırdıysam ne mutlu bana. Sadece bu dönem değil kendimi bildim bileli ben MİLLİYETÇİ HAREKET aşığıyım. Türk Milleti’nin  birlik ve beraberliği için, güzel ülkemiz, vatanımız Türkiyem için her şeyim feda olsun. Çok şey mi yapıyoruz. Milletvekilliği için aday olmuşuz, parti büyüklerimiz bize bu sıralamayı uygun görmüş, bizde birinci sıradaymışız gibi çalışıyoruz. Ne yani bu sıralamada ben bulunmasam başka bir arkadaşım yer alacaktı. Ben eğer sıralamada ilk sıralarda bir yerde olsaydım isterdim ki benden geridekilerde aynı inanç ve gayretle çalışmalarını sürdürsünler. Şimdi ben de bu inandığım şeyi yapıyorum. Yeter ki MİLLİYETÇİ HAREKET kazansın, yeter ki  partim bir oy daha fazla alsın, bir vekil daha fazla çıkarsın, tek amacım budur.

 

Yerel seçimlerde de il genel meclis üyesi adayı olarak seçilen Muharrem Yıldız belediye başkan adayından 6000 oy fazla alarak çalışmaları ile göz doldurmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İstanbul'daki her programında "Muharrem Yıldız'ı örnek alın, her MHP üyesi onun gibi çalışırsa iktidar kaçınılmaz olur" dediğini hatırlattığımızda bakın Muharrem Yıldız ne dedi?

‘Biz elimizden geleni yaptık. Sadece ben değil bütün adaylarımız gerekli gayreti gösterdiler. Artık söz sırası milletimizde. Bakın şöyle genel başkanları içerisinde Sayın Devlet Bahçeli kadar, mert, yiğit, temiz, dürüst, inançlı, gayretli başka bir genel başkan var m? Ben de bu enerjiyi ve bu inancı Sayın genel başkanımdan alıyorum. Onunda bu yaptığımız çalışmaları fark etmesi güzel bir şey. Kendisine saygılarımı sunuyorum.’

 

 

KİMDİR?

İşte Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Muharrem Yıldız’ın özgeçmişi.

Özgeçmişim

1970 Kars Arpaçay doğumluyum.

İlk ve eğitimimi Kars-Arpaçay'da, Lise eğitimimi İstanbul - Büyükçekmece' de tamamladım.

Vatani Görevimi1990 - 1992 yılları arasında Kıbrıs'ta yaptım.

20 yıldır Esenyurt'ta ikamet etmekteyim. Evliyim.           

2001 yılında Yıldızım İnşaat Sanayi Ticaret Limitet Şirketi,

2003 yılında ise Muharrem YILDIZ İnşaatı kurdum.

Şirketlerimin Faaliyetleri devam etmektedir.

 Ayrıca Azerbaycan’da İnşaat ve Beton imalatı üzerine Ticari faaliyet göstermekteyim. 

Kars - Ardahan - Iğdır Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu Üyeliği 

Kars - Arpaçay Derneği kurucu üyeliği

Kars - Akyaka Duraklı Köyü dernek başkanlığı

İstanbul - Esenyurt Ester Yönetim kuruluğu üyeliği

Kas-Der Esenyurt Şubesi fahri kurucu üyeliği 

Esenyurt İş Adamları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Üyeliği  

Esenyurt Esnafları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği 

Esenyurtspor Kulübü Üyeliği  

Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Artvin illerini kapsayan (SERBOYDER) Serhat Boyları Kültür ve Dayanışma Derneği kuruculuğu ve halen Dernek Başkanlığı.

Derneğin isminde de yer aldığı gibi söz konusu illerimizin aynı zamanda bazı komşu ülkelere sınır olmaları ve Serhat Boylarında yaşayan vatandaşlarımızın bir tür “Akraba Bağlarından” gelmiş olmaları nedeniyle çalışmalarımız kapsamında Kafkasya ve Türkiye’nin Kültür, Tarih ve Dostluk ilişkilerinin gelişip güçlenmesi amacıyla yapılan birçok festivallerde ve etkinliklerde yer almakla birlikte Sarıkamış Şehitlerimizi anma törenlerinde “Türkiye’nin en büyük Bayrağı” altında yürüyerek Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık.

 

 

 

Üstlendiğim görevler

Esenyurt MHP Belde Başkanlığı yönetim kurulu üyeliği  

- 1999  Esenyurt Ülkü ocakları  başkanlığı 

-1999 Yerel seçimlerinde Esenyurt 1. sıra Belediye Meclis üyesi adaylığı

- 2001 Esenyurt MHP Belde Başkanlığı 

2005 - 2006 İstanbul Ülkü ocakları İl Yönetim Kurulu Üyeliği 

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerde Esenyurt İlçesi 1. Sıra İl Genel Meclis üyesi adaylığı

2009 Yerel seçimlerinde MHP Esenyurt 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi adaylığım çalışmaları kapsamında 40 Bin vatandaşımıza gönderdiğim mektubun yanı sıra çalmadığım kapı, tutmadığım el kalmamıştır. Bu çalışmamızın sonucunda 2004 yerel seçimlerinde Esenyurt Beldesinin ve ayrıca 8 Belde Belediyesinin bağlı bulunduğu Büyükçekmece ilçesinde MHP’nin İl Genel Meclisi oy sayısı 4.803 iken 2009 yerel seçimlerinde Esenyurt ilçesinde Partimizin İl Genel Meclisindeki Oy’u 16. 350 dir. Esenyurt İlçesi Belediye Başkanlığında MHP’nin Oy’u ise 10.400 dür.

2010 – 2011 MHP İstanbul İl Başkanlığı Yerel Yönetimlerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.