Vasip Şahin öğrencilerin kahramanı oldu

Vasip Şahin öğrencilerin kahramanı oldu
İstanbul’da öğrencilerin beklediği kar tatili haberi dün akşam açıklandı, Vali Vasip Şahin yeniden öğrenciler için ‘günün adamı’ oldu.
 İstanbul Valisi Vasip Şahin, iki gün üst üste öğrencilerin Twitter’dan yağdırdığı mesajlarla Trend Topic (TT) listesine girdi. Şahin’in takipçi sayısı dün 317 binken bugün 359 bine yükseldi. Öğrenciler okulların bugün tatil edilmesine ilişkin sevinçlerini, hazırladıkları yeni Vasip Şahin'li caps'lere döktü.

Şahin, öğrencilerle iletişimini dün Hürriyet’e anlattı. Vali “Kar yağınca öğrencilerin aklına ilk siz geliyormuşsunuz. Öğrenciler sizi Twitter’da TT yaptı. Twit’leri okuyor musunuz?” sorusuna şu karşılığı verdi:

“Çok fazla vaktim olmuyor, okuyamıyorum ama bir kısmına baktım. Gerçekten çok zekice, esprili twit’ler atıyor çocuklar. Çok da edepli, terbiyeli. Nezakete de dikkat ediyorlar, sağolsunlar. Çoğunu beğeniyorum. Tamamını da okuyamadım. Tatil olunca mutlu oluyorlar. Okulu tatil etmeyince “Kırıldık” diyenler var, “Tatili bekliyoruz” diyenler var. Bunlar sevimli twit’ler ama takdir edersiniz ki biz çocuklarımızın eğitimini, geleceğini de düşünmek durumundayız.

Çocuklarımızın okula ulaşmasında, trafik güvenliği noktasında sıkıntıya düşmemeleri için onların okula ulaşım durumunu inceliyoruz. Kar ulaşımı engellemeyecek şekilde yağarsa tatil yok. Ulaşımı engelleyecek tarzda yoğun kar yağışı veya buzlanma olursa o zaman yol güvenliği için okulları tatil ediyoruz.”

Şahin, internette kendisi için hazırlanan caps’leri ise “Birkaç tanesini gördüm. İçlerinde çok sevimli capsler var. Onlara teşekkür ediyorum. Belirli bir edep sınırını aşmadıkça bunlara çocuklarımızın kendi ürettikleri güzel espriler olarak bakıyorum. Her zaman takip edemiyorum. İyi bir Twitter kullanıcısı değilim.”
Öğrencilerin Vasip Şahin için attığı twitlerden bazıları şöyle:

o². @ogzatbs 
VASİP ŞAHİN 
Anlamı ; İstanbula düşen tatil tanesi

Öss ÖğrencisiO @coskununyeri 
Mutluluğu 2 kelimede anlat deseler “vasip şahin” derim.

Vahide @Vahideyuksell 
Allah bütün üniversitelilere Vasip Şahin gibi bi rektör nasip etsin #marmaraitiraf

Sinem. @SinemBulu 
Gönlümüzün sultanı valilerin valisi Vasip Şahin sultan han hazretleri

SYSTEM32 @NadrAcar 
İstanbulu seviyorsak nedeni sensin Vasip Şahin :)

GALATASARAY FOR EVER @GS4EwER 
Öğrenciler için AŞK
12 Şubat - 13 Şubat - Vasip Şahin -15 Şubat

Emre uA @37gng37 
VAsip Şahin Vallahi Kral ADAMSIN ..!

sude er @Er2000Sude 
Biri aşk mi dedi biz ona istanbulda vasip sahin diyoruz kdkfkfkfkf

? @__BECOOL__ 
Biri Vasip Şahin i Bursa’ya atsın
?Rukiye? @RukiyeZeybek 
Vasip şahin sen çok yaşa

Yusuf Pişkin @YusufPiskin 
Sayın Vasip Şahin bu ilkokullular/liseliler 2seçim sonra oy kullanacak C.Başkanlığına adaylığınızı koysanız kafadan alırsınız @vasipsahin

ARTİZFERİT™ @theferitistik 
Seçmen yaşı 14 üstü olsa, vali vasip şahin de bağımsız aday olsa, bu öğrenci milleti bırak milletvekili başbakan bile yapar kendisini.

HABİL DENİZZ @menbuluu 
Efsane valiiii Vasip Şahin.....!!
Bozkurt @hayasizakin 
Valimiz hep Vasip Şahin kalsa #FenaOlmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.