“VATANDAŞI DEĞİL, YANDAŞI ZENGİN ETTİLER.”

“VATANDAŞI DEĞİL, YANDAŞI ZENGİN ETTİLER.”
CHP Silivri İlçe Örgütü, Semizkumlar Mahallesi’nde yoğun ilgiyle karşılandı. Toplantıda, İlçe Başkanı Hüseyin Şahin yaklaşan seçimlerde destek talep ederken, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da sosyal belediyecilik anlayışlarından bahsederek, “Biz S

CHP Silivri İlçe Örgütü tarafından Semizkumlar Mahallesi’nde düzenlenen seçim toplantısı, mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Toplantıda ilk sözü CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin alırken, yaklaşan genel seçimlerde partisi için destek istedi. Şahin, konuşmasında AKP iktidarına yüklenerek; “AKP 9 yıldır iktidarda. Ama bu sürede halkın hiçbir sorununu çözemediler. Ne fakirlik azaldı, ne işsizlik, ne yolsuzluk… Aksine hepsi daha da arttı. Kendi yandaşlarını oluşturdular, kendi zenginlerini yarattılar, halkımıza hiçbir faydaları olmadı. AKP, devletin kaynaklarını kullanarak iktidara geldi. Devletin kaynaklarını kullanarak kendisine oy verenleri, üye olanları, üye getirenleri kayırdı. Devlet kaynaklarıyla, partiye oy verene, üye getirene erzak, buzdolabı, kömür, yeşil kart dağıttılar. Vatandaşı değil, yandaşı zengin ettiler.” dedi.

Gecede söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da, Silivri’de hayata geçirilen sosyal belediyecilik anlayışından ve Silivri Belediyesi’nin çalışmalarından bahsetti.

Toplantı daha sonra mahalle sakinlerinin Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a soru ve şikayetlerini iletmesi, Işıklar’ın da tüm sorunları dinleyerek not alması ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.