Yalçın Bayer Silivri Festivali'nde

Yalçın Bayer Silivri Festivali'nde
50. Yılında Silivri’nin tanıtımına ve kalkınmasına verdiği katkılar için gazeteci Yalçın Bayer’e teşekkür plaketi verdi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Yoğurt Festivali’nin 50. Yılında Silivri’nin tanıtımına ve kalkınmasına verdiği katkılar için Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yalçın Bayer’e teşekkür plaketi takdim etti.
 
Silivri 50. Yoğurt Festivali kapsamında gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl, Silivri’nin tanıtımına ve kalkınmasına katkı sağlayan basın mensuplarına teşekkür plaketi verecek olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilk olarak Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yalçın Bayer’e festivalin simgesi olan Yoğurtçu Heykeli’nden takdim etti.
 
IŞIKLAR; “YALÇIN AĞABEYİMİZ BİZİ ONURLANDIRDI”
 
Usta Gazeteci Yalçın Bayer’in, Silivri 50. Yoğurt Festivali’ne katılmasından mutluluk duyduğunu belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Yalçın Ağabeyimizi okumayan yoktur aramızda. Kendisini sevmeyene hiç rastlamadım. Yıllardır, Hürriyet Gazetesini her sabah elime aldığımda ilk okuduğum yazardır. Bölgemizden çıkarak ulusala yayılan, bu kadar itibar gören ve söylediği sözlerle derinlik yaratan ağabeyimizin, bu gece bizi onurlandırmasını hiç unutmayacağım. Bu sene ilk kez yaptırdığımız festivalimizin sembolü olan Yoğurtçu Heykeli’mizi, kendisine takdim ederek bu anıyı kalıcı hale getirmek istiyorum. Kendisine bu gece aramızda olduğu için hepimiz adına sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
BAYER; “SİLİVRİ’Yİ SEVİYORUM”
 
Silivri’ye çocukluğundan beri çok sık geldiğini, ilçenin kendisinde ayrı bir önemi olduğunu belirten Yalçın Bayer ise; “Ben Çorluluyum, küçük yaşlarda ayrıldım ama her zaman bölgeyle irtibatım var. Cumhuriyet’te küçük yaşlarda gazeteciliğe başladım. Silivri’de çok eskiden beri yoğurt festivali yapıldığını hatırlıyorum. Geriye baktığımızda, üzerinden 50 yıl geçmiş. Trakya yağma ediliyor, herkesin gözü burada. Bizler sizin adınıza çok mücadele ediyoruz, sizler de bölgenize sahip çıkın. Silivri tarihi değerleriyle, deniziyle çok sevdiğim bir ilçe.  Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, hepiniz hoş geldiniz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.