YENİAY VE IŞIKLAR İLK ONDA

YENİAY VE IŞIKLAR İLK ONDA
GENEL OLARAK MEVCUT BELEDİYE BAŞKANININ PERFORMANSINDAN MEMNUN MUSUNUZ? Sorusunun yer aldığı soruda bölgemizden ilk onda Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yer aldı.

Andy-Ar araştırma şirketinin en başarılı belediye başkanlarını seçtiği ankette; GENEL OLARAK MEVCUT BELEDİYE BAŞKANININ PERFORMANSINDAN MEMNUN MUSUNUZ? Sorusunun yer aldığı soruda bölgemizden ilk onda Küçükçekmece Belediye Başkanı Azizi Yeniay ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yer aldı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün ilk sırada yer aldığı listede Aziz Yeniay 6., Özcan Işıklar ise 9. Sırada yer aldı.

İŞTE O LİSTE:

 

En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları belli oldu

Andy-Ar araştırma şirketinin son yerel seçim anketine göre en başarılı büyükşehir belediye başkanı yüzde 68.1 oyla AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Bakanı Mehmet Özhaseki çıktı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in ikinci sırada yer aldığı ankette, Kadir Topbaş sürprizi yaşandı.

Andy-Ar araştırma şirketinin en başarılı büyükşehir belediye başkanlarını seçtiği ankette 1. sırada Kayseri yer aldı. Andy-Ar araştırma şirketinin son yerel seçim anketine göre en başarılı büyükşehir belediye başkanı yüzde 68.1 oyla AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Bakanı Mehmet Özhaseki çıktı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in ikinci sırada yer aldığı ankette, Kadir Topbaş sürprizi yaşandı.

TOPBAŞ 8. SIRADA

Andy-Ar Araştırma şirketinin 16 büyükşehirde yaptığı anket sonuçlarında ilginç veriler ortaya çıktı. Ankete göre İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş en beğenilen büyükşehir belediye başkanları sıralamasında yüzde 44.6 ile ancak sekizinci sırada kendine yer bulabildi.

Ayrıca Topbaş'a "hayır" oranının 1.5 puanla "evet" oranından daha yüksek olduğu dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.