Yeşilay’la el ele çalışıyoruz

Yeşilay’la el ele çalışıyoruz
Yeşilay Derneği Çatalca Şube Başkanı ve Çatalca Belediye AK Parti Meclis Üyesi Hüseyin Kahya, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Başkan Cem Kara’ya Yeşilay şapkası ve tişörtü hediye edilerek, hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi sunuldu. Kabullerinden dolayı Başkan Cem Kara’ya teşekkür eden Başkan Hüseyin Kahya, “Yeşilay haftası nedeniyle dernek olarak il genelinde gençliğin ve diğer vatandaşların madde bağımlılığına karşı bilinçlendirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplumu bilinçlendirmek önemli

Yeşilay’ın bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını belirten Başkan Cem Kara “İlçemizdeki Yeşilay gönüllülerimizle, zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek, etkinlik ve seminerlerimizle bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulunuyoruz” sözlerine yer verdi.

Yeşilay Haftası süresince toplumda ve okullarda alkollü içecek ya da bağımlılık yaratacak maddeler kullanılmasının zararları hakkında bilgiler verilmesinin önemine değinen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bu sayede toplumun bu konuda bilinçlendirileceğine dikkat çekti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cem Kara, Yeşilay Haftası’nı kutlayarak Türkiye Yeşilay Derneği Çatalca Şubesi’ne çalışmalarında başarılar diledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.