ZİROĞLU İÇİNİ HABERDAR’A DÖKTÜ!

ZİROĞLU İÇİNİ HABERDAR’A DÖKTÜ!
Geçtiğimiz günlerde Silivri Kulüpler Birliği Başkanı seçilen Veysel Ziroğlu, Haberdar'a içini döktü.
Seçimin ardından devir teslim töreni için gittikleri kulüp binası önünde muhatap bulamayan Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Veysel Ziroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kulübe ait evrakların tutanaksız bir şekilte poşet ve kutalar içinde kapının önene konulduğunu görünce evrakları teslim almadı. Yaşnan devir teslim krizinin ardından Haberdar'a konuşan Kulüpler Birliği Başkanı Veysel Ziroğlu; " Biz şahıslara ve olaylara bakarak hareket etmeyiz. Kulüpler Birliği ne Veysel Ziroğlu'nun yeri nede Silivri Belediyesinin yeridir. Kulüpler Birliği Silivri halkının yeridir" dedi.

"KULÜPLER BİRLİĞİNE TAHSİS EDİLEN YERİN KAPILARI BİZE KAPATILDI"

Kulüpler Birliğini devralmaya gittiklerinde karşılarında muhatap bulamadıklarını söyleyen Ziroğlu; " Kulüpler birliğini devralmaya geldik. Ama karşımızda muhattap da bulamadık. Bulunduğumuz yer Silivri Belediyesinin yeri. Burası Belediye tarafından Kulüpler Birliğine tahsis edilmiş ama yeni seçilen bir yönetim olarak kapıdan içeri giremiyoruz ve muhattap da bulamıyoruz. Bununla ilgili gerekli girişimlerde bulunacağız. Bu karşılaştığımız durumu kamoyuna bırakıyoruz. Bu nasıl bir davranıştır ve ne kadar etiktir bilinmez ama takdir kamoyunun. Bununla ilgili Belediye yetkililerini ve eski kulüpler birliği yöneticilerini aramam rağmen kimse telefonlarımı açmadığı gibi bugünde bizlerle birlikte olmadı. 1 hafta öncesinden burayı devir teslim işlerini yapıp devralacağımızı defalarca açıklamamıza rağmen böyle bir durumla karşılaştık. Bundan sonraki süreci hepbirlikte yaşayacağız" dedi.

"SİLİVRİ BU KADAR SAHİPSİZ DEĞİL, SPORCULARI YANLIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Silivri Belediyesi tarafından Kulüpler Binasına tahsis edilen yerin kapatılacağı ve kendilerine verilmeyeceğini öğrenen Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Veysel Ziroğlu; " Biliyorsunuzki yaklaşık 4 aydır Kulüpler birliği olağanüstü kararı aldı. Bizde gerekli konuşma ve görüşmelerini yaptıktan sonra ki bu görüşmeleri ileriki günlerde kimlerle yaptığımı açıklayacağım ama şuan için açıklamak istemiyorum. Silivri bu kadar sahipsiz değil, sporcuları yalnız bırakmayacağız düşüncesi ile hareket ettim. Herkes seçime girebilir bu bir demokratik haktı. Geçtiğimiz günlerde bir seçim oldu. Silivrideki 28 kulübün 147 delegesi oy çokluğu ile görevi bize teslim ettiler. Biz eski yönetime 1 hafta zaman verdik. Gerekli eksiklerini tamamlamaları için. Ancak bu bir haftalık sürecin bittiği an hep birlikte karşılaştığımız manzaradır. Görülüyor ki geçtiğimiz yönetim ne kadar kötü bir şekilde kulüpler birliğini yönetmiş ki, ne bir temsilci nede bir muhattap karşımızda. Sekreter Belediyenin tayin ettiği bir isim. Sadece eşyaları dışarı atıyor. Burasının artık verilmeyeceğini belirtiyor. Aramalarımız da karşımızda muhattap bulamıyoruz. Önümüzdeki günlerde çözüleceğini umut ediyorum. Ayrıca yeni yönetim ve yeni başkan olarak bu tutum karşısında da hayal kırıklığına uğradığımı da belirtmek istiyorum. Silivri gibi potansiyeli olan bir kulübün, bu kadar amatör olacağını tahmin edemedim. Ancak çok uslupsüz ve çok kötü bir durumla karşı karşıyayız. Biz tam yönetim buradayız ama karşımızda muhattap alacağımız isimler kabul edilecek bir durum haline geldi. Biz siyaset içerisinde değiliz. Ama öyle ise de farklı değerlendirmemiz gerekiyor. Belediye Başkanınındesteklediği bir tgaraf olabilir. Ben bir kaç soru sormak istiyorum" dedi.


"BURASI SİLİVRİ HALKININ YERİDİR"

Kulüpler Binasına tahsis edilen yerin belediyenin değil Silivri halkının yeri olduğuna dikkat çeken Ziroğlu; "Bu kulüpler birliği kimin? Mevcut yönetimde biz varız artık. A ma burası Veysel Zıroğlunun yeri değil. Burası Silivri'nin. Silivri Belediyesi de şahısların değil. Silivri'nin Belediyesidir. Herkese aynı mesafede olunacaksa bizimde mesafemizin yeri belli olmalıdır. O kultuklar hepimizin oyları ile doluyor. Bu unutulmamalı. Bizim hedeflerimiz belli. Çalışmalarımızı yaptık. Kulüpler Birliğinden böyle bir hamle beklemiyorduk. Biz şahıslara ve olaylara bakarak hareket etmeyiz. Biz fikirlerimize bakarak hareket edeceğiz. Yolumuza devam edceğiz. Biz sahilde bir masada bile işimize devam ederiz. İnsanlar bize nerede ulaşabileceklerini bilsin ve bizlerle muhattap olsun. Biz bugün muhattap bulamasak da bizlere ulaşmak isteyenler şeffaf bir şekilde ulaşmaları için uğraşacağız. Buna söz veriyorum" dedi. 

"İYİ NİYETİMİ BOZMAK İSTEMİYORUM"

Başkan seçildiği günden itibaren yaşatığı tüm olumsuz tavırlara rağmen iyi niyetini bomak istemediğini söyleyen Kulüp Başkanı Veysel Ziroğlu; " Bu tavrın Silivri Belediyesinin bir tavrı olduğunu düşünmüyorum. Bu tavır Kulüpler Birliğinin bir tavrı olduğunu tahmin ediyorum. Ancak ilerleyen günlerdeki tavırlara göre açıklamamızı yapacağım. İyi niyetimi bozmak da istemiyorum. Kulakdan dolma laflarla hareket etmek istemiyorum. Değişik etik olmayan tavırlarla seçim sürecinde karşılaştık. Belediyenin desteklediği bir aday var ise böyle bir işe girdiklerini yanlış buluyorum. Görüldü ki kulüplerimizin delegeleri bizleri seçti. Buna kim olursa olsun saygı göstermek zorunda. İlerleyen günlerde Belediye bizlere destek olmazsa da biz çalışmalarımıza aynı doğrultuda devam edeceğiz. Biz buraya kalıcı olmak için geldik. Layığı ile de yöneteceğiz. Ben seçim konuşmamda da belirttim. Biz siyaseti içimizde barındırmayacağız. Öyle bir oluşuma da girmeyeceğiz. Bizzat ben Başkanlığım süresince Siyaset de yapmayacağım. Siyasetin spora müdahil olmamasını sadece yardımcı olmasını düşünüyorum. Her seferinde söylediğim gibi de Belediyemiz bizlere destek olacaktır. Farklı bir muhattapla da karşılaşırsak da biz planlarımızı en iyi şekilde devam ettireceğiz. Belediye olsa da olmasa da biz işlerimizi devam ettireceğiz. Biz herşeyin olması gerektiği gibi devam ettirmek istedik. Seçimde kaybeden kimse yok. Bu seçimde Silivri kazandı" dedi.

"KULÜPLER BİRLİĞİNE TAHSİS EDİLEN YER SPORCULARA HİZMET İÇİN Mİ, YOKSA BAŞKA BİR AMAÇ İÇİN Mİ KURULDU?"

Belediye yetkililerine de seslenen Ziroğlu; "Kulüpler Birliği binasına gittiğimizde bazı olaylarla karşılaştık ve sizlerde buna şahit oldunuz.  Buradan Belediyemize soruyorum. Kulüpler birliği binası kulüplere hizmet etmek için mi yapıldı, yoksa başka hizmetleri yapmaları için mi kuruldu? Yoksa gittiğimiz yer kulüpler birliği binasımıydı? Gittiğimizde gördüğümüz yer butik gibi bir yerdi. Kişisel bir butik mi, yoksa kurumsal mı?" dedi.

HABER/ FATMA SARIBIYIK YILDIRIM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.