18 yaşındaki kıza tecavüz!

18 yaşındaki kıza tecavüz!
DİYARBAKIR'da 18 yaşındaki H.Ş., aralarında erkek arkadaşının da bulunduğu kişilerin tecavüzüne uğradı.

Gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Diyarbakır'da oturan 18 yaşındaki H.Ş. bir arkadaş ortamında Ali. K ile tanıştı ve aralarında duygusal ilişki başladı. İşsiz olan Ali. K. ile H.Ş. sık sık görüşmeye başladı. Ali K., genç kıza birlikte kaçma teklifinde bulundu. H.Ş., 28 Mayıs günü evdeki para ve ziynet eşyasını alarak Ali K. ile önceden belirledikleri Huzrevleri semtindeki bir inşaata geldi. H.Ş.'nin getirdiği paraları ve ziynet eşyasını alan Ali. K. ona tecavüz etti ve bir başka kente giderek evleneceklerini söyledi. Otobüs bileti almaya gideceğini söyleyen Ali K., H.Ş.'ye inşaatta beklemesini istedi.

Bir süre sonra Ali K. 3 arkadaşıyla döndü. Hem kendisi, hem de bu kişiler ağzını kapatıp ellerini ayaklarını bağladıkları H.Ş.'ye defalarca tecavüz etti. Hava kararınca H.Ş.'yi inşaattan çıkarıp tarlaya götüren zorbalar, burada da tecavüzü sürdürdü. Yakındaki yoldan geçen bir köylü H.Ş.'nin çığlıklarını duyunca, polise haber verdi.

Olay yerine gelen polisler H.Ş.'yi perişan halde buldu, 2 kişi yakalanırken, 3 kişi dez kaçtı. Hastaneye kaldırılan H.Ş. tedavisinin ardından psikolog nezaretinde polise verdiği ifadede başından geçenleri tüm detaylarıyla anlattı.

Töre cinayetine kurban gidebileceği endiyesiyle ailesine haber verilmeyen H.Ş., devlet korumasına alınarak bir başka kenteki yurda yerleştirildi.

Tecavüz suçlamasıyla yaşları 18 ile 20 arasında değişen 5 şüpheli gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen bu kişilerden Ali K., Fesih A., Ekrem. B. ve Emin B. tutuklanırken, Ömer Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.