Ailesinin gözü önünde intihara kalkıştı

Ailesinin gözü önünde intihara kalkıştı
ANTALYA'da eşiyle ayrılma aşamasında olduğu için bunalıma giren 37 yaşındaki Ümit Keser, yanında bulunan silahla karnına ateş etti.

Olay yerinde hazır bekletilen ambulansla hastaneye kaldırılan Keser ameliyata alındı.
Olay saat 02.00 sıralarında Konuksever Mahallesi'nde meydana geldi. Bir restoranda aşçılık yapan 37 yaşındaki Ümit Keser anaokulu öğretmeni olan eşiyle boşanma sürecine girdi. 8 yaşındaki kızının yanından ayrılması nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu belirtilen Keser, gece geç saatlerde kız kardeşi, babası ve avukatına cep telefonuyla mesaj atarak intihar edeceğini belirtti.

Olayın polise bildirilmesi üzerine mahalle çevresinde araştırma yapan ekipler "155 Polis İmdat" hattına gelen ihbarın üzerine harekete geçti. Mahallede bulunan bir parkta silah seslerinin duyulduğu ihbarını alan polis şüphelinin Ümit Keser olduğunu belirledi. Kendisini ikna etmeye çalışan polislerle konuşmak istemeyen Keser, yakınlarda bulunan Necati Dölen Lisesi'nin bahçesine girdi.

AİLESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE ATEŞ ETTİ

Elindeki silahla okul bahçesindeki bir banka oturan Keser kendisiyle konuşmak isteyen polisleri ikinci kez reddetti. Olay yerine gelen kız kardeşi ve babasının tüm çabalarına rağmen ikna olmayan genç adam, bir süre sonra ayağa kalkarak yürüdü. Yaklaşık 10 metre yürüdükten sonra silahı karnına dayayan Keser tetiğe bastı. Silah sesi üzerine Keser'in yanına koşan yakınları sinir krizleri geçirirken, olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri harekete geçti. Sedyeye alınan yaralı Akdeniz Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.
Acil Servis'teki müdahalelerin ardından ameliyeta alınan Ümit Keser'in karaciğerinde ve bağırsaklarında ağır hasar olabileceği belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.