Antika Pazarı Esenyurt'ta açıldı

Antika Pazarı Esenyurt'ta açıldı
Esenyurt Belediyesi tarafından BEYGAH kapalı pazarında antika eşyaların gösterime ve satışa sunulduğu “Antika Pazarı” açıldı.
Belediye tarafından “Antika günleri başlıyor” temalı Pazar, Salı günleri erken saatlerde müşterisiyle buluşuyor. Antika severler böyle bir pazarın Esenyurt ’ta olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Aradıkları antika eşyaları her yerde bulamadıklarını söyleyen antika severler farklı yerlere gittiklerini beyan ettiler.

“Antika Günleri Başlıyor”
Vatandaşlar Esenyurt Belediyesi tarafından Beygah Kapalı pazarda antika pazarının açılmasının çok önemli olduğunu beyan ettiler. Antika Eşya satan esnaf ise Esenyurt Belediyesi’nin bu talebini geri çeviremeyeceklerini belirterek burada tezgâh açmaktan çok memnun kaldıklarını anlattılar. Antika Pazar esnafı yeni açılan pazara katılımın şimdilik az olduğunu ancak ilerleyen haftalarda katılımın yoğunlaşacağını belirttiler.Esenyurt Belediyesi Antika Pazarında ikinci el, bardaklardan, kitaplara, el çantalarından tabancalara, albümler, fotoğraflar, kitaplar, eski telefonlar, her türden antika eşyalar antikaya karşı hobisi olan vatandaşlar ile buluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.