B.ÇEKMECELİLER RUSYA’DA CAMİ YAPTI

B.ÇEKMECELİLER RUSYA’DA CAMİ YAPTI
RUSYA’DAKİ AÇILIŞA KAYMAKAM GÜNDÜZ VE BAŞKAN AKGÜN BERABER GİTTİ


Büyükçekmeceli hayırseverlerce Rusya’da yaptırılan camii bugün (29 Temmuz 2011 Cuma) Cuma namazı sonrası açılıyor. Açılışa Büyükçekmece Kaymakamı Gündüz ve Belediye Başkanı Akgün’de katılacak…

 

HAYIRSEVERLER YAPTI

 

Büyükçekmeceli işadamları ve hayırseverlerce Rusya’nın güneyinde yer alan Balçık kentine yaptırılan cami bugün açılıyor. Diyanet İşleri Bakanlığı’nca düzenlenen açılışa; Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin,  bazı işadamları da katılacak. Açılış için dün (28 Temmuz 2011 Perşembe) öğlen saatlerinde yola çıkan kafile 31 Temmuz 2011 Pazar günü geri dönecek.

 

 

TÜRKLERİN YAŞADIĞI KENTLER

 

Rusya’nın güney kesiminde Türklerin çok yaşadığı Balçık kentinde yapılan cami tamamen Büyükçekmeceli hayırseverlerin katkılarıyla tamamlandı. Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz HABERDAR’a konuşarak ‘İlçemizin seçkin hayırseverleri böyle güzel bir hayır işlemişler. Biz de bu güzel organizasyona katılmak için Rusya’ya geldik. Umarım bu tür güzel hayır işleri örnek teşkil eder. Katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.