Beylikdüzü'nde Üç Park ve Örnek Yol Hizmete Açıldı

Beylikdüzü'nde Üç Park ve Örnek Yol Hizmete Açıldı
Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara nefes aldıracak üç cep park ile alt yapı ve üst yapısını tamamladığı ilçede alternatif yol güzergahı olup trafiği rahatlatacak Kışla Caddesi’ni hizmete açtı.
Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara nefes aldıracak üç cep park ile alt yapı ve üst yapısını tamamladığı ilçede alternatif yol güzergahı olup trafiği rahatlatacak Kışla Caddesi'ni hizmete açtı.

Beylikdüzü Belediyesi aynı gün üç cep park ve Kışla Caddesi'ni vatandaşların hizmetine açtı. Barış Mahallesi'nde doğa ile iç içe bulunan cep parklara mini kütüphaneler yerleştirildi. Ahşap yapı malzemeleri kullanılarak inşa edilen cep parklar ilçe sakinlerinin huzurla vakit geçirebileceği mekanlar haline getirildi. Adnan Kahveci Mahallesi Kışla Caddesi ise, yapılan çalışmalar sonucunda ilçe trafiğini rahatlatıp alternatif bir yol güzergahı olacak şekilde yeniden hizmete açıldı. Düzenlenen cadde üzerinde kaldırımlar da modern bir şekilde düzenlendi. Engelli ve bisikletliler için özel yollar yapıldı.

BEYLİKDÜZÜ'NE ÜÇ YENİ CEP PARK

Cep parkların ilçe genelinde uygulanacağı müjdesi veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İnşa ettiğimiz cep parkımıza kütüphaneler yakışır dedik. Buraya küçük bir kütüphane inşa ettik. Fikir üstüne fikir katarak geliştirdik. Yeni fikirlere de açığız. Küçük parkları çok kimlikli ve nitelikli hale getirmek için Beylikdüzü'nde ciddi bir çalışma yürüteceğiz. Park Bahçeler Müdürlüğü'müze bu konuda talimatlar verdik. Her parkımızın da mutlaka bir kimlik ve temayla açılmasını istiyoruz" dedi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE DÜZENLENEN CADDELERE BİSİKLET YOLU MÜJDESİ

Caddenin Anadolu Caddesi'ni E-5'e bağlayan bir alternatif bir yol olduğunu belirten Başkan Ekrem İmamoğlu, "Malum pazar ortamının da bir ulaşım yolu olacak. Aynı zamanda bizim için değerli Yaşam Vadisi'nin birinci etabını da sarması, kucaklaması. Vadimizdeki çalışmalar da hızlıca devam ediyor. En kısa zamanda orayı çok farklı görüntülerle göreceğiz. Bu yolumuzda bisiklet yolumuzu uyguladık. Hemen hemen her düzenlediğimiz ana ulaşım arterlerinde bisiklet yollarını da düşünerek yeniden düzenleyeceğiz. İnşallah bütün bisiklet yollarını birbirine bağlayıp 40-50 kilometrelik bir yol yapmış olacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.