Buzlanma, don ve sis uyarısı

Buzlanma, don ve sis uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.

Yurdun kuzey ve iç kesimleri ile zamanla batı kıyılarının parçalı ve çok bulutlu, diğer yerler az bulutlu geçecek. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı zamanla batısı çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer pus ve sis görülecek.

AKDENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde Göller Bölgesinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer pus ve sis öngörülüyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer pus ve sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. İç kesimlerde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer pus ve sis görülecek.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus öngörülüyor.


BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı bulutlu. (7)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu. (14)

ADANA: Az bulutlu. (16)

ANTALYA: Az bulutlu. (16)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu. (4)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu. (9)

ERZURUM: Az bulutlu. (-6)

DİYARBAKIR: Az bulutlu. (10)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.