Filme çağırdı tecavüz etti

Filme çağırdı tecavüz etti
Film izleme bahanesiyle gittiği evde erkek arkadaşının tecavüzüne uğrayan genç kız 2’nci kat balkondan atladı. Genç kızın peşinden atlayıp kol ve bacağını kıran genç sokakta tartışırken polislere yakalandı
Filme çağırdı tecavüz etti

Film izleme bahanesiyle gittiği evde erkek arkadaşının tecavüzüne uğrayan genç kız 2’nci kat balkondan atladı. Genç kızın peşinden atlayıp kol ve bacağını kıran genç sokakta tartışırken polislere yakalandı.

ANTALYA’nın Muratpaşa İlçesi’nde Hakan A. (26), bir süredir arkadaşlık yaptığı S.A.’yı (22) pazartesi akşamı film izleme bahanesiyle evine getirdi. İddiaya göre bir süre film izledikten sonra Hakan A., genç kızı önce öpmeye başladı, ardından da tecavüz etti. Erkek arkadaşının elinden kurtulmaya çalışan genç kız, 2’nci kattaki dairenin balkona çıkıp demirlere tutunarak atladı. Bacaklarından yaralanan S.A. kaçmaya çalışırken, Hakan A. da, S.A.’yı yakalamak için peşinden balkondan atladı.

Şikâyetçi oldu

Kolunun üzerine düşüp yaralanan Hakan A., bu halde kızın peşinden koşarak iki sokak ötede yakaladı. Çiftin tartıştığını gören çevredekiler polisi aradı. S.A. gelen polis ekibine olayı anlatıp Hakan A.’dan şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan Hakan A.’nın sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede kırık saptanan sol kolu ile sağ bacağı alçıya alındı. S.A.’ya da tecavüze uğradığına ilişkin rapor verildi. Hakan A., kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürerken S.A. ise tecavüze uğradığını söyledi. Hakan A. “Cinsel saldırı ve dayak” suçlarından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.