Gelin ve damadı kaza ayırdı

Gelin ve damadı kaza ayırdı
AYDIN’ın Germencik İlçesi’nde, düğünlerinden dönen çiftin içinde bulunduğu otomobil takla attı, damat 25 yaşındaki Selman Keskin yaşamını yitirdi, gelin aynı yaştaki Aydan Gümüşay Keskin ağır yaralandı.

Aydın’ın Germencik İlçesi, Ortaklar Beldesi’ndeki Adabelen İlköğretim Okulu’nda görevli öğretmen Aydan Gümüşay ile Mehmet Hüseyin Öncel İlköğretim Okulu’nda görevli meslektaşı arasındaki arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü. Her ikisi de üç yıllık öğretmen olan çift, bu birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. İlk olarak geçen cumartesi günü kız evinin bulunduğu İzmir Aliağa’da kına gecesi yapıldı.

Ardında da dün çiftin erkek evi olan Denizli'deki Deda-2 Düğün Salonları’nda düğün yapıldı. Çiçeği burnunda çift düğünün ardından damat Selman Keskin’in kullandığı 20 B 2524 plakalı otomobille Ortaklar Beldesi’ndeki evlerine dönmek üzere yola çıktı.

Bugün saat 06.00 sıralarında Ortaklar Beldesi’ndeki evlerine 300 metre mesafedeki Dörtyol Kavşağı’na geldiklerinde, direksiyon kontrolünü kaybeden Keskin refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç takla attı. Kazada ağır yaralanan sürücü Selman Keskin Aydın Devlet Hastanesi, eşi Aydan Gümüşay Keskin ise Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Damat Selman Keskin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Genç kadının ise tedavisinin sürdüğü, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Jandarmanın yaptığı incelemede, genç çiftin otomobilinde gelin çiçeği ve davetiyeler çıktı. Çiftin düğün davetiyesinde, "Gördüm diyebilseydim eğer gördüğümü, hiç kimse inanmaz hayal derlerdi. Bilseydiler sende neler gördüğümü, yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. Gördüğümüz hayal değil, gerçek. Biz bu gerçeği beraber yaşamak, sonsuz kılmak istiyoruz. Ve bu en güzel günümüzde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz" yazdığı görüldü.

SELMAN ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ
Selman Keskin'in cenazesi, memleketi Denizli’nin Çameli İlçesi’ne bağlı Kalınkoz Köyü’nde, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Selman Keskin’in Aydın Devlet Hastanesi Morgu’ndan yakınları tarafından alınan cenazesi, babaocağının bulunduğu Kalınkoz Köyü’ne getirilip, bir tören düzenlendi. Törene, Keskin’in yakınları, öğretmen arkadaşları ve köylülerinde aralarında bulunduğu yaklaşık 1000 kişi katıldı. İkindi vakti Kalırkoz Köyü Camisi’nde kılınan namazın ardından Selman öğretmenin omuzlarda taşınan cenazesi köy mezarlığına götürülerek, toprağa verildi.

BABASIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI
Keskin’in babası Yusuf Keskin’in de 18 Eylül 1989 yılında Denizli’nin Kumkısık Köyü yakınlarında geçirdiği trafik kazasında öldüğü öğrenildi. Selman öğretmenin yakınları, "Babasıyla aynı kaderi paylaştı. Genç yaşta öldü. Babası da ayın 18’in de ölmüştü" diyerek, gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.