Gemlik'te feci kaza: 4 ölü, 2 yaralı

Gemlik'te feci kaza: 4 ölü, 2 yaralı
Bursa'ya bağlı Orhangazi İlçesinden Gemlik'teki bir sünnet şölenine giden aileyi taşıyan otomobil dönüş yolunda kaza yaptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

 Kaza dün gece saat 23:30 sıralarında Gemlik-Orhangazi karayolu, İmam dinlenme tesisleri yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi'de anahtarcılık yapan Kazım İşler (57), 16 VR 434 plakalı otomobille yanına eşi Hatice İşler (53) kızı Kübra İşler (22), torunu Ahmet Berat Şahin (7), minik Berat'ın annesi Dilek Şahin (33) ve baldızı Ayşe Çiğdem'i (56) alarak Gemlik'teki bir sünnet şölenine gitti. Saat 23:00 sıralarında Gemlik'ten Orhangazi'ye dönmek için yola çıkan Kazım İşler yönetimindeki otomobil, Gemlik-Orhangazi karayolu, İmam Dinlenme tesisleri yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yolun sağında bulunan sulama kanalına çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, araçta bulunan 6 kişiden Ayşe Çiğdem olay yerinde hayatını kaybetti.

KAZA YERİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kazanın ardından olay yerine Gemlik Belediyesi itfaiye ekipleri ile birlikte Gemlik, Orhangazi ve Bursa'dan ambulanslar sevkedildi. Otomobilde bulunan yaralılar Ahmet Berat Şahin, Hatice İşler ve Dilek Şahin ambulanslara konarak Gemlik ve Bursa'daki hastanelere sevkedildi. Durumu ağır olan Kübra İşler'e sağlık ekipleri ambulans içinde uzun süre müdahale etti. Araç içinde sıkışan otomobil sürücüsü Kazım İşler ise ekiplerin yaklaşık 20 dakikalık çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Sedyeye konan yaralı Kazım İşler'e sağlık ekipleri yaklaşık 20 dakika bulunduğu yerde müdahale etti. Zaman zaman kalbi duran ve tekrar kalp masajı ile hayata döndürülen Kazım İşler, daha sonra kalbinin tekrar çalıştırılması ile ambulansa kondu. Kazım İşler ambulansla Gemlik Devlet Hastanesine sevkedilirken yolda hayatını kaybetti. Diğer yandan yaralı bir şekilde Gemlik Devlet Hastanesine kaldırılan 7 yaşındaki Ahmet Berat Şahin ile Kübra İşler ise burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybedince kazadaki ölü sayısı da 4'e yükselmiş oldu. Kazayı haber alan ailenin yakınları ise olay yerine akın etti. Sürücü Kazım İşler'in Has Parti Orhangazi ilçe yöneticisi olan oğlu Yusuf İşler kaza yerinde babasının sedyedeki halini görünce sinir krizleri geçirdi. Kaza ile ilgili olarak Gemlik Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.