Gölet iki kardeşi yuttu

Gölet iki kardeşi yuttu
Gölete giren iki kardeş...

 GAZİANTEP'in Yavuzeli İlçesi'nde, serinlemek için hayvan sulama amacıyla kullanılan gölete giren 12 yaşındaki İbrahim Avcı ile kardeşi 9 yaşındaki Ramazan Avcı boğuldu.

Merkez Şehitkamil İlçesi'nin Güzelyurt Mahallesi'nde oturan Avcı kardeşler, dedeleri Baki Gündeş'i ziyaret etmek için Yavuzeli İlçesi'ne bağlı Yöreli Köyü'ne gitti. Sıcak havada bunalan İbrahim ve Ramazan Avcı, serinlemek için 1.5 metre derinliğindeki gölete girdi. Gölete ilk giren Ramazan Avcı bir anda dengesini kaybederek zemine basamayınca çırpınmaya başladı. Bunu gören ağabeyi İbrahim Avcı da kardeşini kurtarmak için suya girince çıkamadı.

Olayı görerek yardıma koşan ve iki kardeşi sudan çıkaran çevrede çalışan işçilerin haber verdiği 112 sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşama döndüremedi. Otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürülen İbrahim ve Ramazan Avcı'nın ödüğü haberini alarak hastaneye koşan anne Elif ve baba Mehmet Avcı sinir krizi geçirdi. İbrahim ve Ramazan Avcı kardeşlerin, Mehmet- Elif Avcı çiftinin 3 çocuklarından ikisi oldukları ve anne Elif Avcı'nın da dördüncü çocuğuna 9 aylık hamile olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.