İmamoğlu, Ardanuç’a ek hizmet binası kazandırıyor

İmamoğlu, Ardanuç’a ek hizmet binası kazandırıyor
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kardeş Belediyeler Buluşma” projesi kapsamında kardeş belediye olan Artvin Ardanuç ilçesini de ziyaret ederek, Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Ardanuç Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın Temel Atma T

Karadeniz’i deyim yerindeyse fetheden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; Trabzon, Rize ve Artvin illerini gezdi. Başta İmamoğlu olmak üzere vatandaşla buluşan, esnafla sohbet eden ve CHP İlçe başkanlıklarını ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, illerin nabzını tuttu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Trabzon’da verdiği mitinge de katılan belediye ekibi, Trabzon’un coşkusuna da ortak oldu. Gezide Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de yer aldı.


Doğup Büyüdüğü Köyleri Gezdi

Trabzon’da doğup büyüdüğü Söğütlü ve Yıldızlı köylerini Trabzon milletvekilleri adayları ile birlikte dolaşan Başkan İmamoğlu ve ekibi, vatandaşı dinledi. Genç, yaşlı, çocuk, esnaf herkesle temas kuran ekip, Rize’de de yoğun bir gün geçirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ile CHP Rize İl Başkanlığı’nda buluşan İmamoğlu, Bekaroğlu ile birlikte ilçeyi dolaştı, vatandaşı selamladı. CHP Sürmene ve Araklı İlçe Başkanları ile bir araya gelindi.

Hopa’dan Artvin’e Doğru…

Rize Hopa’dan Artvin’e doğru yola çıkan Başkan İmamoğlu, kardeş belediye seçilen Artvin’in Ardanuç ilçesinde ise Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir tarafından karşılandı. Ardanuç İlçesi Kadın Kolları Heyeti ile de bir araya gelen İmamoğlu ve ekibi, kalabalık bir toplulukla esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği gezide selam verilmedik vatandaş, girilmedik esnaf kalmadı. Ziyaretler esnasında kardeş ilçenin miniklerine oyuncaklar dağıtıldı.

Ardanuç’ta Temel Atma Töreni’ni Gerçekleştirdi

Temel atma töreni öncesi Ardanuç Karakucak Güreş Festivali’ne katılan Başkan İmamoğlu, pehlivanların başarısına da destek oldu. İlçeye olan katkılarından dolayı İmamoğlu’na Plaket ve Ardanuç fotoğrafından oluşan bir tablo hediye edildi. Festivalin tamamlanmasından sonra İmamoğlu, ekibi ve Ardanuç İlçe Protokolü, Beylikdüzü Belediyesi’nin katkıları ile yapılacak olan Ardanuç Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın Temel Atma Töreni’ne geçildi. Törende konuşan İmamoğlu, kardeş belediye projesi fikrinin de mimarı olan Veli Ağbaba’yı da anarak ek hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Çok anlamlı bir kardeşlik kurulduğunu da belirterek, Ardanuçlulara seslendi ve “İstanbul’da artık eliniz kulağınız var” dedi. İmamoğlu misafirperverlikleri için tüm Ardanuç’a teşekkür etti, binanın temelinin atılacağı yerde tüm katılımcılarla birlikte önce dua etti sonra butona basarak temel atma çalışmasını başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.